Ändrings- och releaseansvarig

Rekryterare
Bolagsverket
Plats
Sundsvall, Västernorrland
Annonserat
den 25 april 2017
Stängs
den 21 maj 2017
Ref:
27/17
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsplatsbeskrivning

Bolagsverket skapar goda förutsättningar för näringslivet och vill ge företagsamma människor möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det ska gå snabbt, bli rätt och vara enkelt att starta och driva företag. Vi möter utvecklingen i samhället med moderna tjänster och vår värdegrund är kompetens, engagemang och kundnytta.

Vi finns i Sundsvall och är drygt 550 anställda. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en god arbetsmiljö som kännetecknas av respekt för allas lika värde.
Vi erbjuder ett arbete i en dynamisk miljö med utmanande arbetsuppgifter, ansvar och tid att leva.
- Jobba hos oss!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med våra it-tjänsteprocesser, med fokus på Change och Release. Som ändrings- och releaseansvarig är du ansvarig för att styra, leda och följa upp alla ändringar i Bolagsverkets produktionsmiljö. Du är ansvarig för att driva ändrings- och releasehanteringens fortsatta utveckling i lämpliga steg, omfattning och riktning för att uppnå kvalitet, effektivitet och tillförlitlig rapportering. Du kommer också ansvara för enskilda releaser, leda våra ändringsmöten (CAB) etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har god kännedom om it-tjänsteprocesser (ITIL) och har erfarenhet av att arbeta såväl strategiskt som operativt med dessa processer. Du bör också ha erfarenhet av arbete med ändrings och releasehantering.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är strukturerad, har helhetssyn, är engagerad och har eget driv. Du är kommunikativ och smidig i relationer och duktig på att dokumentera och uttrycka dig i tal och skrift. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp med andra processansvariga där vi gemensamt utvecklar och operativt arbetar med våra it-tjänster och it-processer.

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-21

Referensnummer: 27/17

Kontakt 

Jan Rikner Enhetschef projektkontoret
060-18 44 99
070-635 95 20

Facklig företrädare

Fackliga representanter för SACO, SEKO och ST
0771-670 670

Övrigt

Vi undanber oss erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Liknande jobb

Liknande jobb