Erfaren .Net-utvecklare

Plats
Hagfors,Värmland
Annonserat
den 28 april 2017
Stängs
den 25 maj 2017
Ref:
Systemutvecklare AD
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

voestalpine group-IT söker erfaren .Net-utvecklare Sista ansökningsdag:  2017-05-10

voestalpine group-IT AB står inför den spännande utmaningen att vidareutveckla Uddeholms produktionsnära IT-system. Modernisering av de gamla produktionssystemen  är påbörjad och kommer att fortgå under flera år. Vi söker nu en duktig .Net-utvecklare till vårt utvecklingsteam för kundunika system med placering i Hagfors.

Systemutvecklare hos voestalpine group-IT arbetar oftast i team, i nära kontakt med beställare och de som ska använda systemet. Det är viktigt att ha god förståelse för användarnas behov och att kunna se problem och lösningar ur olika synvinklar.

Ditt nya jobb
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i strategiskt prioriterade IT-projekt för att utveckla och stötta våra kunders kärnverksamhet. Du säkerställer våra lösningar från tidig kravprocess till realiserad lösning. Vi erbjuder en varierad arbetssituation där nyutveckling, vidareutveckling och expertstöd är givna ingredienser. Du kommer att få en viktig roll i kompetenuppbyggnaden runt våra .Net-projekt. Projekten kommer att vara integrationsintensiva mot olika system och miljöer så det är en fördel om du har en bred utvecklarbakgrund från komplexa systemmiljöer.

Vi söker dig som

  • har relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • har gedigen erfarenhet av systemutveckling i .Net-miljö och C#
  • har gedigen erfarenhet av databasverktyget Microsoft SQL server
  • har mycket god samarbets- och beslutsförmåga
  • är flexibel och samtidigt strukturerad med god analytisk förmåga

Det är meriterande om du arbetat med databasen Ingres och dess utvecklingsmiljö OpenRoad samt om du arbetat med agila utvecklingsprojekt och testdriven utveckling. Kunskap av programmeringsspråk som Pascal, Fortran och standard C samt arbetserfarenhet av integrationsprojekt och affärssystemet SAP är också meriterande.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du delar våra värden – kunddriven, pålitlig och hjälpsam.

Anställningen är tills vidare med tillträde enligt överenskommelse. Vid urvalsarbetet kan vi komma att använda tester.

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 10 maj till tuulikki.louhelainen@voestalpine.com

Läs mer om voestalpine group-IT här