Ansvarig webbteknik IT-enheten

Rekryterare
Lärarförbundet
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 25 april 2017
Stängs
den 3 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill hjälpa oss att ta ansvar för utvecklingen av webbtekniken på Lärarförbundet!

Ansvar

Som webbteknikansvarig kommer du att ansvara för all alla webbplatser inom förbundet. Du kommer att ha ett nära samarbete med IT-arkitekten där du föreslår teknikval och plattformar för beslut baserat på verksamhetens behov och önskemål. Du kommer att vara kontaktperson för all webbteknik samt upprätthålla en tät samverkan med kommunikationsavdelningen. Du skall även säkerställa att support och säkerhetsnivåer uppfyller rätt uppsatta krav för våra webbplatser samt att aktivt delta i arbetet.

I rollen igår också att säkerställa att våra webbplatser och system uppfyller våra IT-strategier vilket innebär att du driver och tar fram förslag på framtida strategier för förbundets digitala verktyg ur ett tekniskt perspektiv. 

Som webbansvarig kommer du att samverka med stora delar av organisationen samt med våra leverantörer.

Arbetsuppgifter

  • Agera systemansvarig för alla webbplatser och system
  • Ge användarsupport på webbplattformarna tillsammans med övriga på IT
  • Hålla samman större felsökningsåtgärder inom webbområdet
  • Leda förändringsprojekt
  • Hålla i utbildningar för våra användare
  • Leverantörskontakter
  • Göra ekonomisk uppföljning på våra webbtjänster
  • Driva förbundets webbutveckling tillsammans med IT-chef och kommunikationsavdelningens medarbetare

Vem är du?

Vi tror att du har arbetat i en liknande roll i en komplex miljö inom webbteknik. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med ett standardiserat CMS-verktyg.

Högskoleutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande är önskvärd. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och förstår vilken kvalitet som krävs för skriftlig dokumentation och muntlig framställning. Meriterande är om du har någon projektledarutbildning samt arbetat med någon agil systemutvecklingsmetod.

Som person är du lugn, kommunikativ och har en inre drivkraft att leverera önskvärda lösningar. Du ser noggrannhet som en viktig komponent men klarar även av att lyfta blicken och se helheten. Viktigt i rollen är att planerar organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter verksamheten i första rum och ser system som ett verktyg att nå målen utifrån ett verksamhetsperspektiv.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Lärarförbundet med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Lena Wassén, rekryteringskonsult på Experis IT, 08-508 859 02, lena.wassen@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb