Verksamhetsnära Projektledare / Systemägare till ManpowerGroup Sverige

Rekryterare
Manpower Group
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 april 2017
Stängs
den 26 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

ManpowerGroup är världsledande på att hitta rätt lösning utifrån människans potential och företagens ambition. Vi hjälper såväl små som stora verksamheter i många olika branscher under fyra varumärken: ManpowerGroup Solutions, Experis, Manpower och Right Management. Vi finns i mer än 80 länder över hela världen och omsatte 2016 över 180 miljarder kronor. Genom globala insikter och lokal expertkunskap, ökar vi framgången för våra kunder. I Sverige finns vi representerade med fler än 70 kontor och har totalt drygt 11 000 anställda. Verksamheten genererar drygt 20 000 jobb i Sverige varje år. Inom ManpowerGroup hjälper vi människor att växa varje dag. Det är människorna vi möter som formar oss till det vi är – en arbetsplats med många starka och affärsdrivna individer med ett stort hjärta. Läs mer om oss på manpowergroup.se.  


Inom ManpowerGroup Sverige pågår ett antal spännande initiativ. Som Projektledare/Systemägare kommer du ha en central position i detta arbete genom att ansvara för utveckling och förvaltning av två verksamhetskritiska system för bemanning och rekrytering. En stor del av arbetet är att initiera innovativa utvecklingsprojekt och leda arbetet med säkra verksamhetens effektivitet så väl som att säkra vår framtida konkurrenskraft. Det innebär att du måste vara väl orienterad och intresserad av teknisk utveckling och ha en förmåga att driva utvecklingen av processer och system. Rollen förutsätter ett intresse av arbete med projekt och problemlösning samt framtagning av Business Case. Till ditt stöd har du vår nordiska IT-avdelning med systemexperter och systemarkitekt samt vår IT-partner i Indien. Du samarbetar nära våra processägare i verksamheten och leder förändringsarbetet i samarbete med dem och IT. Rollen rapporterar till Process & Quality Manager men du kommer självständigt svara gentemot företagsledningen för olika projekt.

Vem är du?

  • Den ideala kandidaten har erfarenhet som projektledare/systemägare och/eller flera års erfarenhet av projektledning av applikationsprojekt. Meriterande är kunskap och erfarenhet av bemannings- och rekryteringsprocesser eller liknande områden.
  • Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande.
  • Vi söker dig som har ett stort intresse i att arbeta med konceptutveckling i nära samarbete med verksamheten samt förmåga att kravställa ny funktionalitet, utforma funktionsspecar och leda acceptanstestarbete mm.
  • Du är en skicklig facilitator i workshops och van presentatör samt har god förmåga att kommunicera både verbalt och skriftligt.
  • Du är flytande i svenska och hanterar även engelska i både tal och skrift utmärkt då du bitvis samarbetar med engelskspråkig personal hos vår IT-partner i Indien.

Personliga egenskaper

  • Som person är du självgående med eget driv och förmåga att söka egen kunskap och skapa kontakter.
  • Du är analytisk, noggrann och strukturerad. Du är en genomförare.
  • Du har god vana av att genomföra presentationer och aktivt delta i internt säljarbete i syfte att motivera eller implementera lösningar i verksamheten.
  • Du har en pedagogisk ådra och har lätt för att samarbeta med systemanvändare så väl som ledningsgrupper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Stockholm.

Ansökan och kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar ManpowerGroup med Experis IT. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Anki Snis, 08-508 954 53, anki.snis@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten.

Urval sker löpande så skicka in den ansökan så snart som möjligt.

Liknande jobb

Liknande jobb