Sogeti Sverige AB

Testkoordinator

Plats
Sverige
Annonserat
den 28 april 2017
Stängs
den 31 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

”Vi är störst inom test i Solna, Stockholm, Sverige, Världen.”

Sogeti's affärsidé bygger på att kunna erbjuda de bästa IT-konsulterna på marknaden. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har. Vi vill att alla medarbetare stormtrivs och känner att de kan ta plats och göra sig synliga i och utanför Sogeti. Att ta plats är en del av vårt DNA. Vi är ett stort bolag, men har det lilla företagets mentalitet och driv. Sogeti lever på att skapa och bygga relationer med våra kunder.

Sogetis värdeord är gemensamma för de företag som finns inom Capgemini- koncernen. Våra värderingar säger oss vad vi kan förvänta oss av varandra och ger våra kunder en möjlighet att förstå vilka de gör affärer med. Vi är ett företag med serviceanda, en organisation där vi delar med oss av vår kunskap. Vi är lag- och projektorienterade. Flexibilitet och entreprenörskap är viktigt, liksom sökandet efter utmaning och förändring.

Sogeti och test

Sogeti är den största helhetsleverantören av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster. Vi har samlat erfarna testspecialister, Sogetis väldokumenterade testprocesser, samt en rad olika testverktyg i våra testteam. Nu har du möjligheten att arbeta med över 100 likasinnade testare, bara i Stockholm, och utvecklas vidare i Solna, Stockholm, Sverige och världens största företag inom test och kvalitetssäkring.

Att vi är störst inom test ger oss inte bara möjligheten att erbjuda mängder av spännande och utmanande uppdrag hos kunder inom alla olika branscher. Med vår styrka får du ett kompetensutbyte med några av Sveriges främsta testare/kvalitetssäkrare inom olika områden som dagligen tar del av vårt enorma E-universitet, certifierar sig och har kul på jobbet.


Möjlighet för dig?

Just nu söker vi flera seniora testkoordinatorer som vill vara med i den digitala utvecklingen hos våra kunder och jobba med internationella leverantörer.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Agera som en central resurs vid kravgenomgångar för beställningar där leverantörer är inblandade
  • Koordinera systemintegrationstester
  • Etablera, underhålla och förbättra rutiner för olika leverantörers systemintegrations-koordinering
  • Driva och genomföra workshops för testfokusanalyser som planeras och bedrivs av acceptanstestledare
  • Leda acceptanstestledare och agera mentor för dem
  • Koordinera och styra/leda integrationstester
  • Återanvända "best practise" och kunskap från tidigare releaser för att förbättra processer och rutiner
  • Ansvara för att testfall, testplaner och rapporter är lättillgängliga

Gillar att få saker att hända, stå upp för kvalitét och samtigt driva mot gemensamt uppsatta mål.

Svenska och engelska är ett krav.

Låter det intressant, återkom till mig, Maja 070 263 45 95, för ett kortare samtal så berättar jag mer om denna möjlighet eller ansök med CV eller LinkedIn-profil.

4-8 års erfarenhet som testledare och 2 års erfarenhet testkoordinator eller projektledare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb