CGI

Dynamics License and Contract Manager, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 28 april 2017
Stängs
den 1 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vår Microsoft Dynamics-verksamhet expanderar och vi söker nu en drivande och strukturerad person för att driva arbetet kring vår licenshantering. Har du erfarenhet av licenshantering, Contract Management samt är en person som brinner för att utveckla relationer med partners och kunder så är du varmt välkommen till oss!Som Dynamics License Manager blir du vår expert på Microsoft Dynamics licensmodeller och kommer att vara vår primära kanal gentemot såväl våra kunder som Microsoft i licensrelaterade frågor. Du kommer att engageras i en hel del försäljningsrelaterat arbete, både på befintlig kundbas och vid nyförsäljning. Vidare kommer du att ha övergripande ansvar för såväl intäkts- som kostnadsflödet när det gäller vår licensaffär.

Du bör ha en djup kunskap inom några av nedanstående områden:

 • Försäljning av IT-relaterade tjänster och lösningar, gärna ERP-lösningar
 • Licenshantering kopplat till mjukvara
 • Erfarenhet av att utveckla kund- och leverantörsrelationer
 • God kommunikations- och samarbetsförmåga
 • Noggrann och välstrukturerad

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

För mer information, kontakta gärna:

Conny Truedsson, +46 (0)70 551 38 46
Mikael Wennolf, +46 (0)72 576 28 88


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Communication (Oral/Written)
 • Contract Management
 • Customer Service & Support
 • English
 • Problem Solving/DecisionMaking
 • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb