Vassa C++ Utvecklare - Missionskritiska system - Cactus Rail

Rekryterare
Cactus Rail
Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 28 april 2017
Stängs
den 28 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Cactus Rail har sitt ursprung från Cactus Utilities som bygger system för samhällsviktig infrastruktur, främst system som styr och övervakar större delen av produktionen för dricksvatten och avloppsrening i Sverige. Cactus Rail är ett fristående produktutvecklingsföretag som levererar smarta system och lösningar för verksamhetskritiska delar i nyckelfärdiga projekt. Vi levererade det första trafikstyrningssystemet i början av 90-talet till Storstockholms Lokaltrafik (SL). Bland våra kunder finns nordiska infrastrukturägare och kända globala järnvägsföretag. I November 2015 vann vi en upphandling kring nationell trafikstyrning värd 100 Mkr. Förutom den stora ordern som nyligen tecknats finns goda framtidsmöjligheter också för de pilotsystem som Cactus utvecklat sedan 2008 för moderniseringen av de svenska signaltekniska systemen enligt ERTMS L2 och konventionell signalering. Kaktusen har gett sitt namn till vårt företag. Den lever och växer i tuffa miljöer med hårda krav på anpassningsförmåga, utveckling och hållbarhet. Precis som vi och våra system.  

Vill du bygga missionskritiska system som räddar världen? Cactus Rail växer och rekryterar vassa C++ utvecklare.

Meriterande med kunskap inom tekniker såsom Analytics, Big data, SCADA & ICS, Continuous Integration, Continuous Development, Automatisering, Jenkins VMWare, virtualisering, Linux automatisering, Python, Sikuli script, etc.

Om dig

  • Du har en helhetssyn men med känsla för detaljerna 
  • Du är en lagspelare med en positiv attityd och  starkt fokus på att få till bra lösningar 
  • Tjänsten kräver svenskt medborgarskap och flytande svenska i tal och skrift

Mer om oss

Vi är ett nischat, toppmodernt fristående utvecklingsbolag med mycket höga ambitioner som utvecklar världsledande lösningar inom övervakning och styrning av tågtrafik. På Cactus är varje enskild medarbetare starkt avgörande för vår framgång och man måste helt enkelt vara både holistisk och detaljorienterad. Vi erbjuder en öppen och kreativ atmosfär och du kommer att gå med i ett lag med vassa utvecklare som alla strävar efter att leverera ”top of the line” lösningar. Häng med på en mycket spännande resa i att utveckla nya lösningar i världsklass för en smartare järnväg. Cactus Rail skapar nu EN heltäckande och kompromisslös, responsiv övervakningslösning för hela Sveriges tåginfrastruktur. Den omfattar 14000 km järnväg och 800 ställverk. Cactus Rail kommer att säkerställa och öka säkerhet, punktlighet och kapacitetsutnyttjande för sveriges hela järnväg.

Information & Ansökan 

Låter detta spännande? Vänta inte med din ansökan.I denna rekrytering samarbetar Cactus Rail med Experis IT och rekryteringskonsult Omar Burazerovic tel 0703-774932 / omar.burazerovic@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan.

Liknande jobb

Liknande jobb