Erfaren Mac-konsult rekryteras till MacSupport

Rekryterare
MacSupport
Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 28 april 2017
Stängs
den 28 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten

Som konsult hos MacSupport kommer du att hjälpa våra företagskunder med deras infrastruktur och att både utveckla och säkra driften av deras Applemiljö och blandade OS miljöer. Vanliga arbetsuppgifter rör områden som: Servrar, MDM-lösningar, uppkopplingar, skrivare, brandväggar, klientdatorer, backup-lösningar m.m. Vår Teknikkonsultgrupp hjälper våra företagskunder och offentliga sektorn med den dagliga driften och är behjälpliga med förstudier, implementeringar
och integrationer. Vi är oftast ute på plats hos våra kunder men det förekommer också att vi hjälper dem på distans.Våra kunder är allt från små till stora bolag och sitter ofta i en miljö som består av flera olika operativsystem. Det är därför bra att du har god kunskap av vanligt förekommande miljöer på marknaden såsom Microsoft, Citrix, Linux. WMware m.m. Dock är din Mac, OS X - och iOS kompetens direkt avgörande för denna tjänst.

Din bakgrund

Vi söker dig som:

  • har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, med fördel 3-5 år
  • besitter bred IT kompetens inom drift och support
  • är duktig på Mac OS/iOS
  • har kunskap om Mac OS X server
  • har kunskap i andra vanligt förekommande miljöer; Microsoft, Linux m.m.
  • är intresserad av att ta in och paketera nya lösningar som kan vara av intresse för våra kunder

Vi ser det starkt meriterande om du har Apple certifieringar eller motsvarande kunskaper och att du vill vara delaktig och verksam att fortsätta utveckla en av Sveriges bästa Teknikkonsultgrupper för Apple produkter. Som person är du serviceinriktad och van att möta kund ute på fältet. Du är självgående, driven och trivs med nya utmaningar och uppgifter. Tjänsten förutsätter att du har såväl körkort som bil. Du talar och skriver svenska utan hinder.

Vad vi erbjuder

Vi är Sveriges största återförsäljare med en stabil och lönsam verksamhet sen 1986 och omsätter 100 Mkr / år med tjänster som bland annat hosting, backup, eposttjänster, lokal backup, mobila lösningar och skräddarsydda tjänster. Vi är ett dedikerat team på 15 personer som trivs med varandra och arbetar tight ihop. Vi erbjuder en utvecklande miljö i teknikens framkant och ett flexibelt, fritt arbete där du varvar dina tjänster inne och ute med lika delar. MacSupport är en arbetsplats att trivas och utvecklas vidare på.

Din ansökan
Sök redan idag till en mycket trivsam arbetsplats. I denna rekrytering samarbetar MacSupport med Experis IT / Manpower Group. Skicka in din ansökan omgående märkt MacSupport till omar.burazerovic@se.experis.com.

Vid frågor ring Rekryteringskonsult Omar Burazerovic tel: 0703-774932, Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om Macsupport här: www.macsupport.se.

 

Liknande jobb

Liknande jobb