.Net Systemutvecklare - Delägare rekryteras - Keenear AB

Rekryterare
Keenear
Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 28 april 2017
Stängs
den 28 maj 2017
Ref:
18928
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om oss Keenear bildades 2013 av Stefan Jernberg och Marcus Nordquist, två erfarna .Net-utvecklare och ledare inom mjukvaruutveckling, med målet att bli Sveriges bästa arbetsplats för .Net-utvecklare. Keenear är ett företag som tar sig an spännande konsultuppdrag samtidigt som vi parallellt jobbar med egna utvecklingsprojekt. Det finns utrymme för medarbetarna att själva komma med idéer till projekt och produkter. Alla medarbetare ska känna delaktighet, arbetsglädje och att deras individuella egenskaper tas till vara och värdesätts. Våra kärnvärden är lyhördhet, enkelhet och ärlighet. Vi har en platt organisation och bolaget är uppbyggt av professionella utvecklare för professionella utvecklare, och det är ett koncept som vi kommer att värna också i framtiden. Vårt mål är att företaget ska växa till 21 drivna mjukvaruutvecklare. Läs mer om oss här: www.keenear.se.  

 

Om erbjudandet

Vi söker en erfaren, och engagerad .Net-utvecklare som vill bli huvudägare i Keenear, vi delar med oss en del av vårt etablerade företag för att kunna växa.

Det enda du satsar är tid, expertis och tekniskt kunnande, det bästa är att du behöver inte satsa något kapital!

Vi är idag tre delägare och under 2017 vill vi ta in ytterligare två huvudägare i företaget. Du erbjuds nu en riktigt unik möjlighet att få vara med på lika villkor i ett prestigelöst, kreativt, öppet och kompetent bolag. Hos oss får du konkurrenskraftig lön och förmåner samtidigt som du får vara med att bygga ett företag tillsammans med trevliga kollegor med möjlighet att påverka genom ditt delägarskap. Vi söker dig som har ett starkt intresse och engagemang för .Net-utveckling, mjukvaruarkitektur och -design. Vår inriktning går mot webb- och mobilutveckling. Om ditt intresse för programmering är mer än bara ett jobb och du dessutom vill vara med att bygga ett långsiktigt och hållbart företag, är Keenear rätt för dig.

Med vårt trivsamma kontor i centrala Göteborg som bas etablerar vi tillsammans Sveriges bästa arbetsplats för .Net -utvecklare. Spännande konsultuppdrag finansierar våra egna produkter och interna projekt.

Om dig

Du är civilingenjör inom datateknik eller har annan motsvarande minst treårig högskoleutbildning. Efter utbildningen har du tre till fem års professionell erfarenhet inom .Net-utveckling, med fördel front-end. Har du egna kunder med dig in till verksamheten ser vi det så klart som ett plus. Du har en positiv grundinställning till livet och jobbet. Du är kreativ i din problemlösning och bra på att samarbeta och bygga framgångsrika relationer med både kunder och kollegor. Du har en professionell attityd och skapar aktivt dina egna goda förutsättningar ute på konsultuppdraget. Du anser att det är viktigt att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar samt strävar efter att uppnå personliga arbetsmål. Flytande svenska  är ett krav.
Låter detta som en intressant och unik chans för dig? Vi hoppas att du ska tycka det. Vi ser mycket fram emot just din ansökan.

Vänta inte med att ansöka då rekryteringsprocessen ske löpande.

Ansökan & Info

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT & Manpower Group. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Omar Burazerovic 0703-774 932 / www.linkedin.com/in/omarburazerovic.

Vänligen snabbregistrera ditt CV eller sök med din Linkedinprofil på www.experis.se, det tar max 5 minuter. Vänta inte med att skicka din ansökan då urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan.

Sista ansökningsdag: Snarast

Kontaktinformation 

Omar Burazerovic Telefon 0703-774932 Omar.Burazerovic@se.experis.com 

Välkommen att kontakta vår tekniska support via e-post:
info@se.experis.com eller på telefon 020- 725 725.

Vi har öppet vardagar 08-17.

Liknande jobb

Liknande jobb