Öhlins Racing AB söker nu en IFS Application Specialist

Rekryterare
Öhlins Racing
Plats
Upplands Väsby, Stockholm
Annonserat
den 28 april 2017
Stängs
den 26 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I 40 år har Öhlins Racing producerat avancerade fjädringssystem och under årens lopp har över 300 världsmästartitlar erövrats med god hjälp av vår teknik. Idag utvecklar och tillverkar Öhlins framgafflar, stötdämpare, och styrdämpare för racing och gatubruk till motorcyklar, bilar och MTB. 97 % av försäljningen går på export till framför allt Europa, Japan och USA. Vi är representerade i 50 länder världen över och våra engagerade medarbetare strävar dagligen efter att finna funktion, prestanda och komfort för våra kunder.

 

Gillar du att arbeta i en organisation där utveckling och utmaning står i centrum så kommer du att trivas på Öhlins. Tjänsten som IFS Application Specialist är knuten till ekonomiavdelningen. Vi erbjuder en tjänst i en spännande miljö som präglas av nytänkande och utmaningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Support av befintliga verksamhetssystem (IFS och NovaCura Flow)
  • Konfigurering av nya och befintliga flöden.
  • Driva eller delta i större utvecklingsprojekt.
  • Dokumentering av våra systemlösningar.

Ett tätt samarbete med alla som ingår i Öhlins utveckling och produktion är en stor del av vardagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ute efter en ny utmaning, har hög servicekänsla och arbetar målinriktat. Du har en akademisk utbildning som systemvetare eller motsvarande samt en god teknisk kunskap och förståelse för affärssystem och databaser. Du har god kunskap och erfarenhet av systemförvaltning samt teknisk dokumentation med engelska som språk. Du har lätt att lära dig verksamhetsflöden och processer och du ser möjligheterna för verksamhetsstöd i affärssystem. Du har erfarenhet av projektledning.

Har du kunskap och erfarenhet av affärssystemet IFS, NovaCura Flow, Oracle PL/SQL är det meriterande. Erfarenhet inom tillverkande industri är också meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din person. Du är pedagogisk, strukturerad och noggrann. Du är prestigelös och trivs i ett arbete med många kontaktytor. Du har lätt för att sätta dig in i systemlösningar och har en god förmåga att tänka långsiktigt. Ett intresse att lära nytt ser vi som nödvändigt för tjänsten. Ett krav är att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Då Öhlins har många män anställda ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Tjänsten är placerad vid företagets lokaler i Upplands Väsby.

Kontakt

Mer information om företaget hittar du på www.ohlins.com

Har du ytterligare frågor, kontakta Magnus Nensén på telefon 08-590 025 15.

Din ansökan vill vi ha senaste 26 maj. Urval och intervjuer sker löpande.


Att jobba på Öhlins

Öhlins verksamhet vilar på vårt verksamhetssystem, ÖVS. ÖVS fokuserar på ständiga förbättringar av våra processer, där säkerhet, kvalitet, leverans och ekonomi är prioriterade områden. Genom ÖVS lyfter vi också fram de beteenden vi tror är viktiga för ett framgångsrikt företag, exempelvis att vara lösningsorienterad och att kommunicera aktivt. Eftersom innovation och nytänkande är avgörande för Öhlins verksamhet, är vi måna om att våra medarbetare ska få möjlighet att kontinuerlig vidareutveckla sig i sina roller. Därför arbetar vi bland annat med individanpassad kompetensutveckling.

Liknande jobb

Liknande jobb