Sogeti Sverige AB

Prestandatestare med öga för detaljer - Malmö & Helsingborg

7 dagar kvar

Plats
Malmö
Annonserat
den 1 maj 2017
Stängs
den 28 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker dig som har erfarenhet av prestandatestning i olika typer av verksamheter. Att jobba som prestandatestare på Sogeti innebär att få chansen att hjälpa våra kunder att uppnå en högre kvalité samtidigt själv få växa i sin roll och ta sig an utmanande uppgifter.

Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet kring prestandatestning och har jobbat med verktyg som t.ex. Visual Studio Performance testing, IBM rational Performance tester, HP Loadrunner. Även andra verktyg är utav intresse. Du ska kunna planera ditt arbeta på ett strukturerat sätt, hjälpa kunden definera och nå upp till sina icke funktionella krav. Med hjälp av din tekniska förståelse och analytiska förmåga ska du kunna tolka dina resultat och presentera dessa på ett enkelt och informativt sätt.Vi söker dig som:
  • Har en hög teknisk förståelse kring hur prestanda påverkar en applikation och var vanliga "bottlenecks" kan identifieras
  • Har god kännedom om verktyg som finns på marknaden t.ex. Visual Studio Performance testing, IBM rational Performance tester, HP Loadrunner m.m
  • Erfarenhet av testautomatisering inom de vanligaste språken t.ex. Javascript, Java, C# m.m. för att kunna bygga de scenarier som behövs för att exekvera din prestandatestning.
  • Är van att utveckla planer för din exekvering
  • Kan coacha våra kunder med framtagandet av icke funktionella krav
  • Är en positiv, utåtriktad och driven lagspelare

Som person är du kommunikativ, analytisk och har ett genuint tekniskt intresse.

Liknande jobb