Sogeti Sverige AB

Testautomatiserare med passion för kvalité

Plats
Malmö
Annonserat
den 1 maj 2017
Stängs
den 21 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sogeti är den största helhetsleverantören av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster. Vi har samlat erfarna testspecialister, Sogetis väldokumenterade testprocesser, samt en rad olika testverktyg i våra testteam. Nu har du möjligheten att arbeta med över 300 likasinnade specialister på Sveriges och världens största företag inom test och kvalitetssäkring.

Vi söker dig som har erfarenhet i rollen som testautomatiserare och söker utmaningar i att få jobba i komplexa lösningar ute hos våra kunder! Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet kring området och har jobbat med teknologier som t.ex: QTP, Selenium, Ranorex, Protractor. Du ska ha goda kunskaper i språk som Java, Javaskript eller C# och ha erfarenhet att bygga upp automatiseringsramverk från grunden. Har du erfarenhet kring arbete med DevOps är det en merit! Att skapa automatiserade testfall från krav eller manuella testfall ska falla naturligt för dig.

Vi på Sogeti har genom vår förmåga att anpassa sig till den lokala marknaden utvecklat expertkunskap inom många branscher och områden, t.ex. fordon, telekom, medicin, kraft, maskin och försvarsindustrin.


Vi söker ingenjörer med brinnande intresse för test automatisering och som stimuleras av högteknologiska utmaningar. Som konsult hos Sogeti arbetar du i intressanta projekt, alltid nära våra kunder.

 

Då du oftast arbetar i grupp, är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Din grundinställning är att alltid göra det bästa för kunden.


Vi söker dig som:

  • Har högskole/universitetsexamen med minst 2 års erfarenhet inom området
  • Har ett stort intresse för programvaruutveckling och kvalitetssäkring.
  • God analytisk förmåga och en passion för att lösa problem.
  • Du har arbetat med olika utvecklingsmetoder som vattenfall, agila arbetssätt och continuous integration
  • Kunnig i språk som Java, Javascript, C#
  • Har jobbat med teknologier som t.ex: QTP, Selenium, Ranorex, Protractor m.m.
  • Byggt upp automatiseringsramverk från grunden
  • Har du automatiserat emot mobila platformar ses detta som en stark merit!

Liknande jobb

Liknande jobb