Sogeti Sverige AB

Microsoft BI-Arkitekt/Utvecklare

Plats
Umeå
Annonserat
den 2 maj 2017
Stängs
den 31 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Med över 150 personer i Sverige är Business Intelligence ett av Sogetis fyra högst prioriterade satsningsområden i Sverige, men även globalt, vilket ger våra anställda inom BI stora möjligheter att utvecklas och bygga ett nätverk med likasinnade både i Sverige och internationellt.

I Umeå förstärker vi nu vårt BI-team med fler erfarna arkitekter och utvecklare! I med fokus på Business Intelligence finns många års erfarenhet samlat. Du bidrar till att förvalta och utveckla denna kompetens och vårt know-how.

Vi söker dig som vill hjälpa våra kunder och deras verksamhet genom att skapa BI-lösningar som hjälper kunderna att bli ännu bättre. Om du värdesätter glädje och prestigelöshet i ditt arbete samtidigt som du har ett klappande entreprenörshjärta är Sogeti rätt ställe för dig. Om du är en BI-arkitekt eller utvecklare inom Microsoft BI tycker vi att du ska ta chansen och se vad Sogeti kan erbjuda dig.

Kom in och hälsa på oss för en förutsättningslös dialog. Ta gärna kontakt med mig, Johan Tegman på +46 (0) 76 80 30 660 eller ansök redan idag. Du kan även ansöka med din LinkedIn-profil vilket bara tar någon minut.

Läsa gärna mer om [Sarah](www.sogeti.se/jobba-hos-oss/livet-pa-sogeti

/sarah-rhen/) som arbetar med BI hos oss i Umeå.


Vi söker dig som har:

 

  • Minst fyra års erfarenhet av Microsoft BI-lösningar som utvecklare eller arkitekt
  • Universitets- eller högskoleexamen


För att lyckas och trivas hos bör du vara en person som vill utveckla tekniker, arbetsmetoder och lösningar. Du tar dina arbetsuppgifter ansvarfullt samtidigt som du är en positiv och utåtriktad lagspelare som vill arbeta med teknik, människor och affärer.

Välkommen att bli en del av vårt BI-team, kvalificering av ansökningar sker löpande.