Sogeti Sverige AB

BI utvecklare, bank

Plats
Umeå
Annonserat
den 2 maj 2017
Stängs
den 1 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu behöver vi förstärka vårt fantastiska BI- team med fler kunniga BI utvecklare. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom Teradata och Informatica PowerCenter och eller finansbranschen.

I och med vårt fokus på Business Intelligence finns många års erfarenhet samlat på kontoret. Du bidrar till att förvalta och utveckla denna kompetens och vårt know-how i ett nära samarbete tillsammans med våra kunder.

På Sogetis kontor i Umeå arbetar våra stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT.
Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet.

Det är viktigt att vi har kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla, vilket är något vi lägger stor vikt vid. Detta innebär att hos oss får du möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag och ingå i ett glatt och sammansvetsat gäng med hög kompetens. Där du så klart får möjlighet att kontinuerligt utvecklas i din roll.Vi söker dig som:
  • Har universitets- eller högskoleexamen, YH-utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Känner starkt för att arbeta som konsult, är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare som vill arbeta med människor, teknik och verksamheter
  • Meriterande är erfarenhet av utveckling med inriktning mot Teradata, Informatica Powercenter och Mainframe.