Engagerad Teamledare inom Systemförvaltning sökes till Feelgood

Rekryterare
Feelgood
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 maj 2017
Stängs
den 2 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Feelgood är ett av Sveriges ledande hälsoföretag och verkar inom företagshälsa och sjukgymnastik. Vi erbjuder innovativa hälsotjänster till företag, organisationer och privatpersoner. Vårt motto är att satsningar på hälsa ska vara en lönsam investering, genom ökad produktivitet och sänkta kostnader för ohälsa i företag och ökad livskvalitet för privatpersoner. Feelgood är ett rikstäckande företag med cirka 500 medarbetare och levererar hälsotjänster på 150 enheter över hela landet, av dessa är sextiotalet egna anläggningar. Företaget grundades år 1995 och är noterat på Nasdaq OMX Nordic, Small Cap.

Engagerad Teamledare inom Systemförvaltning sökes till Feelgood

Feelgood gör en satsning på IT och digitalisering där ett väloljat förvaltningsmaskineri är en förutsättning för att kunna utvecklas i snabb takt. Vi söker nu dig som vill ha en nyckelroll i vårt team av systemförvaltning, en dedikerad och ödmjuk teamledare med ett brett och omväxlande ansvarsområde.  Tjänsten är placerad i Feelgoods ljusa och trevliga lokaler på Östermalm.


Arbetsuppgifter och tjänsten

Som teamledare för systemförvaltning kommer ditt primära ansvar vara att stödja de systemansvariga i deras förvaltningsuppdrag genom att systematisera, prioritera, utveckla och dokumentera Feelgoods systemförvaltningsprocesser för att bidra till att de är så ändamålsenliga och kostnadseffektiva som möjligt.

I rollen ingår:

 • Planera, koordinera och följa upp alla systemförvaltande aktiviteter inom Feelgood
 • Leda och delta i systemstödsteamets dagliga arbete med att hantera supportärenden
 • Ansvara för att all IT-relaterad dokumentation på intranätet hålls uppdaterad
 • Bidra i utrednings- och utvecklingsprojekt för att säkerställa ett möjligt framtida förvaltande
 • Hålla i dialogen med och delta i regelbundna IT-drifts-och systemförvaltningsmöten med den externa IT-driftpartnern.
 • Se till att förvaltningsorganisationen är förberedd för att ta emot nya system eller delar av system från olika utvecklingssatsningar
 • Medverka i budgetarbete och följa upp mot budget


Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll har du som person förmågan att arbeta i team och upprätta goda relationer, är kommunikativ och prestigelös. Du finner stor glädje i att lösa tekniska problem och gillar att automatisera manuella uppgifter. Du driver ditt arbete mot struktur och stabilitet men trivs i en verksamhet i förändring. Vi ser att du ha förmågan att självständigt driva frågor och backar inte tillbaka om ansvarsområdet är oklart. Istället kan du ta tag i saker och själv se till att driva igenom och hitta lösningar. Du kan lyfta blicken, se helheten och sätta din roll i ett större sammanhang. Ytterligare ser vi gärna att du stämmer in med oss i vår vision, mission och affärsidé som talar om hur vi ska agera och behandla varandra och våra kunder för att nå dessa ändamål.

 • Innovativ - vi är nytänkande och driver utveckling och förnyelse.
 • Positiv - vi tänker positivt och ser möjligheter i det vi gör.
 • Resultatdriven - vi fokuserar på att leverera resultat i det vi gör.
 • Helhetssyn - vi utgår ifrån ett helhetsperspektiv

Låter det intressant? Kontakta oss!


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Feelgood med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.

Liknande jobb

Liknande jobb