C#.Net utvecklare till Solid Försäkringar i Helsingborg!

Plats
Skåne län, Helsingborg
Annonserat
den 2 maj 2017
Stängs
den 2 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Solid Försäkring är marknadsledande på försäkringslösningar för detaljhandelns kapitalvaror och är ett av de ledande bolagen inom rese- och vägassistansförsäkringar. Vi erbjuder ett arbete med korta beslutsvägar och högt i tak. Hos oss får du uppleva stimulerande affärsdelaktighet med goda möjligheter till både personlig utveckling och utökat ansvar. Vi ligger i framkant när det gäller nya idéer och koncept samtidigt som vi vill behålla balans och trygghet för våra kunder.

 

Vi har under de senaste åren förstärkt vårt IT-team med nya medlemmar. Just nu söker vi en C# utvecklare som ska komplettera de nuvarande kompetenserna i teamet och bidra till vårt fortsatta arbete att leverera marknadsledande försäkringar. Den huvudsakliga utvecklingen av vår IT plattform sker i .NET, så det är viktigt att din tyngdpunkt ligger i Microsoft-världen.

Som C# utvecklare ansvarar du för projekt som berör hemsidan, ombudsportalen, utskick till våra kunder samt e-handelslösningar knutna till andra B2B-sajter.  Arbetet sker i form av projekt eller supportuppdrag, allt med huvudsyfte att bidra till förbättrad kommunikation och ökade säljmöjligheter för SOLID.


Om teamet

Vi är ett härligt team på 10 personer med hög kompetens som värdesätter att ha kul på jobbet samtidigt som vi tillsammans skapar nya lösningar för vår verksamhet. Vi är proaktiva och nyfikna i att jobba med ny teknik och hoppas att du också har det intresset. Teamet träffas veckovis för kompetenshöjande möten så som ”code lunches” och gemensamma refactoring aktiviteter.


Vi söker dig:  

Vi har en komplex miljö med många system så det är viktigt att du är lättlärd, engagerad och tar ansvar för dina projekt. Vidare är du självgående, initiativtagande och gillar att jobba både självständigt och i grupp.Vi använder oss av Visual Studio, SQL Server och RavenDB. Följande tekniker som är meriterande att har kunskap om är: ASP.NET Webservices (REST / SOAP), MSMQ (NserviceBus), ActorModel (Akka.NET), Domain-Driven-Design, Dependency Injection, Unit/Integration Testing och HTML5 (Angularjs).

I denna rekrytering jobbar vi med Experis IT och rekryteringskonsulter: Sophie Dalebjer, tel 040-6606333 och Igor Micanovic, tel 040 665 61 44.

Solid Försäkring är ett försäkringsbolag som har varit verksamt sedan 1993 med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn och har beviljad koncession för en rad försäkringstyper. Solid Försäkring försäkrar över 3 miljoner kunder och samarbetar med närmare 5 500 ombud inom detaljhandeln över hela Sverige. Vi bedriver även verksamhet i övriga Norden och på utvalda marknader i Europa. Solid Försäkring ingår i Resurskoncernen. Läs gärna mer om oss på www.solidab.se

Liknande jobb

Liknande jobb