SAP ABAP, Basis och applikationskonsulter till Applicon

Rekryterare
Applicon
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 maj 2017
Stängs
den 7 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker efter erfarna ABAP-utvecklare, SAP applikationskonsulter samt SAP Basis. Är du en expert inom något av dessa områden? Vi har jobbet för dig!

På Applicon kommer du att ingå i vårt spännande affärsområde Core Banking där vi arbetar med utveckling, anpassning, implementation och förvaltning av SAP Core Banking-system i våra unika uppdrag hos våra kunder. De systemmiljöer vi arbetar med består bland annat av SAP S/4 HANA, SAP ERP, SAP PI samt våra egna industrilösningar för bankmarknaden. Vi arbetar agilt i både utveckling och förvaltning. Vår kundbas för Core Banking är i huvudsak lokaliserad i Stockholm.

Som person ska du hela tiden vilja fortsätta att utvecklas. Du arbetar lösningsorienterat, såväl självständigt som i grupp, och har förmågan att driva uppgifter framåt och skapa affärsnytta för kund. Du är prestigelös och vill ha kul på jobbet tillsammans med härliga kollegor. Du ska ha minst 3 års arbetslivserfarenhet från ABAP-utveckling, SAP applikationskonsulting eller SAP Basis. Du får gärna ha längre erfarenhet än så.

Att hela tiden se nya möjligheter att lösa kunders utmaningar är en stor del av vårt arbete. Vi är därför väldigt stolta över att vi genom vår ambition och vilja att ständigt förnyas och förbättras blev utnämnda till SAP Innovation Partner of the year 2016.

Vi letar nu efter dig som vill bli en del av vårt team. Läs mer på http://www.applicon.se/karriar/jobba-hos-oss/ för veta mer om respektive roll.

Frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till Kristin Häggström, HR-ansvarig, 0707-12 77 27, kristin.haggstrom@applicon.se

Vi hörs!

Liknande jobb

Liknande jobb