Scania IT

IT-tekniker till området Output, Scania IT

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 5 maj 2017
Stängs
den 23 maj 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu en duktig IT-tekniker till vårt supportteam inom gruppen Output. Inom gruppen finns ansvar för avancerade utskrift och output-tjänster inom kontor, produktion och logistik.

Ansvaret är globalt och kan gälla Scanias verksamheter i Sverige, Europa eller Asien. Inom teamet arbetar vi även med orderhantering av skrivare och administration av printservers.

Gruppen Output tillhör avdelningen End User Productivity och har som syfte att leverera tjänster riktat mot Scania ITs kunder som jobbar i kontors- eller produktionsmiljö. Våra leveransteam är idag uppbyggda för att ta ett helhetsansvar kring våra tjänster som vi tillhandahåller, med allt från support och förvaltning till vidareutveckling och innovation.


Arbetsområden
Ditt primära arbete är inom outputområdet. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor i teamet för att säkerställa en god och effektiv service till våra slutanvändare i form av incidenthantering, förebyggande arbete, installationer. Ett gott samarbete med våra kollegor inom närliggande områden är viktig för vår gemensamma leverans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Utföra uppdrag inom support och problemlösning
 • Utföra uppdrag inom orderhantering
 • Utföra uppdrag inom installation, konfigurering, drift och daglig förvaltning
 • Genomföra tekniska förändringar inom området på Scanias IT miljö
 • Genomföra ständiga förbättringar/trimma Scanias IT miljö inom område
 • Dokumentera och avrapportera uppdrag/projekt
 • Deltaga i eller leda enklare projekt
 • Ge råd och vägledning till verksamheten
 • Ge enklare användarutbildning

Din profil
 • Du har en bred teknisk IT-kompetens, gärna från flera olika områden
 • Du har god vana från supportarbete
 • Du känner dig trygg inom arbete med olika typer av hårdvara, tillbehör, operativsystem, nätverk samt installationer
 • Du har några års arbetslivserfarenhet från relevant område
 • Tidigare kunskaper inom Output och skrivarlösningar är önskvärt
Du gillar kundkontakt och utmaningar inom ett brett arbetsområde, du drivs av att hitta nya lösningar på problem. Du har en analytisk förmåga, kan se sammanhang på en övergripande nivå men kan också arbeta med detaljer för att lösa problem. Dokumentation och kunskapsspridning är en viktig del i arbetet. Du gillar ny teknik samt ett till viss del rörligt arbete.

Som person är du analytisk och kan självständigt driva ärenden inom incident, problem och orderprocesser på ett metodiskt och strukturerat sätt. Du är utåtriktad, har lätt att förstå funktionella behov och har engagemang för att hitta bästa lösning för alla parter. Det är viktigt är att du har ett driv och passion för att ständigt lära dig nya saker och tar självständigt tag i uppgifter och utmaningar inom området. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser fram emot att höra om dina tekniska kompetenser och hur dina personliga styrkor kan bidra till vårt team och leveransen till Scania.
 
Vi erbjuder
Kontinuerlig kompetensutveckling och omvärldsbevakning är viktigt för funktionen och en naturlig del av jobbet hos oss.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.


Ytterligare information
Kontakta gärna Mikael Tammi (Scania Rekryteringscenter), 08-553 711 74 eller Anders Frid (Gruppchef), 08-553 527 07.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 
Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20164860 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.
 

Liknande jobb

Liknande jobb