Frontendutvecklare till Språkservice i Malmö

Plats
Skåne län, Malmö
Annonserat
den 5 maj 2017
Stängs
den 18 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du engagerad i samhällsfrågor och vill jobba på ett bolag som också är det? Välkommen in i en internationell miljö där vi pratar 35 olika språk!

Språkservice Sverige AB är Sveriges största tolk- och översättningsföretag som levererar språktjänster till både den offentliga och den privata sektorn. Bland våra kunder återfinns landsting, kommuner, Migrationsverket. advokatbyråer, domstolar etc. som har behov av språktjänster i sitt dagliga arbete. Vi omsätter drygt 500 miljoner/år och är f.n. 150 anställda som förmedlar 4000 tolktjänster / dag. Företagets huvudkontor finns i centrala Malmö med kontor i Stockholm och Umeå.

Vi söker en frontendutvecklare som vill jobba med nyutveckling, drift och underhåll av egenutvecklad mjukvara. Denna mjukvara är vårt matchningssystem och ryggraden i hela vår verksamhet där vi dagligen jobbar för att förenkla våra tolkars och andra användares vardag. I detta system hanteras bokningar som matchas med rätt tolkresurs baserat på ett 30-tal parametrar. 

Världen förändras hela tiden och det gör vi också. Vi har en strävan att jobba mot ny teknik och närmar oss ett plattformsbyte som vi vill att du är högst delaktig i. Tillsammans med kollegor på plats och vårt utvecklingsteam i Skopje hoppas vi på att bli ännu bättre på digitala, smarta lösningar. 

Din profil: 

Vi söker dig som har dokumenterad yrkesmässig erfarenhet inom frontendutveckling och har arbetat med JavaScript, jQuery samt HTML och CSS. Meriterande är om du har arbetat inom BI med kunskaper inom SQL Server Reporting Service (SSRS), Databasoptimering samt Data-warehousing Reporting Services.

Som person tror vi att du är entusiastisk och värderar kundtillfredsställelse och service mycket högt. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera, klarar av att arbeta under högt tempo, är analytisk och stresstålig. Du är en god lyssnare som trivs med att jobba självständigt med resultatkrav.

Då vi tycker det är extra kul med språk ser vi det som extra roligt om du också kan fler språk än engelska. I denna rekrytering jobbar vi med Experis IT och rekryteringskonsulter: Sophie Dalebjer, tel 040-6606333 och Igor Micanovic, tel 040 665 61 44.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb