Solution Architect mot fordonsindustrin till Tyringekonsult AB

Rekryterare
Tyringekonsult
Plats
Skåne län, Kristianstad, Hässleholm
Annonserat
den 5 maj 2017
Stängs
den 3 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På Tyringekonsult AB kommer du jobba med engagerade utvecklare och andra kollegor i en rolig och utmanande miljö. Tyringekonsult AB har utvecklat och levererat applikationer för EDI och integration inom olika branscher sedan 1985. Vi tillhandahåller kostnadseffektiva lösningar som hjälper våra kunder att integrera och utbyta affärsinformation på ett effektivt sätt. Läs mer på www.tyringe.com.

 

Vill du vara med i framkant av effektiviseringen inom fordonsindustrin, då ska du fortsätta läsa…

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Du kommer jobba i vårt Automotive team med integrerade lösningar för logistikprocesser inom fordonsindustrin. Du kommer jobba med branschlösningar, med fokus på analysverktyg, för elektronisk hantering av leveransplaner, aviseringar, 3:e-parts logistik och fakturor, etc. Våra kunder finns framför allt inom underleverantörsledet, företag som levererar komponenter till biltillverkarna eller biltillverkarnas leverantörer. Du har fokus på implementering av systemen och tillsammans med Business Analyst och systemutvecklarna designar och vidareutvecklar du Tyringes applikationer. Du blir länken mellan Business Analyst och utvecklarna. Daglig kundkontakt ingår i rollen.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med logistikprocesser i fordonsbranschen och gärna systemutveckling av dessa. Du har erfarenhet av att samla in krav för databaser och gärna erfarenhet av ett eller flera affärssystem så som t ex Mapics, Movex, ASW, Axapta, Monitor, PRMS eller annat. Din utbildningsbakgrund är civilingenjör, systemvetare eller liknande utbildning och arbetslivserfarenhet. Du har en professionell och positiv attityd och du har en drivkraft att hela tiden lära dig mer. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift.

Låter detta som nästa karriärsteg för dig? Då vi håller intervjuer löpande ber vi dig skicka in din ansökan redan idag. För frågor vänligen kontakta Sophie Dalebjer 040 660 63 33, sophie.dalebjer@se.experis.com alt. Igor Micanovic på 040 665 61 44,igor.micanovic@se.experis.com

Sökord: lösningsarkitekt , systemarkitekt , systemutvecklare 

Liknande jobb

Liknande jobb