CGI

HR- konsult inom SuccessFactors, Malmö & Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 8 maj 2017
Stängs
den 16 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår konsultverksamhet inom HR i Malmö. Vi arbetar hårt med att forma vårt erbjudande inom SuccessFactors och har flera genomförda projekt bakom oss. I rollen som konsult hos oss kan du få jobba med flera olika kunder och uppdrag.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:

  • Konsult i korta och längre projekt ute hos våra kunder
  • Analyser/förstudier
  • Leda/delta i workshops
  • Offertarbete

Vår önskan om kompetens och personliga egenskaper

Vi tror att du har jobbat som konsult inom SAP HR-konsult under 5-10 år eller jobbat som konsult inom HR-processer med koppling till IT-system. Oavsett vilken HR bakgrund har du på senare tid börjat arbeta med SuccessFactors, gärna med erfarenhet från hela projekt

Vi tror också att du har problemlösningsförmåga och uppskattar variationen i konsultyrket. Du sätter kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen tillsammans med teamet. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är van med att driva ditt arbete framåt med stor vilja att leverera det som förväntas.

Som person delar du med dig av kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt. Vi ser att du har en relevant akademisk utbildning. Du behöver vara bra på att kommunicera och behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker till denna tjänst både i Stockholm eller Malmö.

För mer information, kontakta gärna:

Anna-Karin Pörscke
anna-karin.porscke@cgi.com
0708-513525


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Functional Analysis

Liknande jobb

Liknande jobb