Systemtekniker med kunskap och erfarenhet inom drift

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 maj 2017
Stängs
den 28 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi har kommit långt i vår digitala resa, är i ständig förändring och nu behöver vi din hjälp. Du kommer arbeta med de senaste teknologierna i ett driftteam om fyra personer som ingår i vår avdelning för Digital Utveckling. Här finns goda möjlighet till att växa som person både genom intern och extern utbildning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Systemtekniker hos oss är du med och ansvarar för driften av vår IdrottOnline-plattform och Digitala Arbetsplats. I rollen ingår bland annat installation, uppgradering, konfigurering och optimering av våra webbapplikationer och infrastruktur. Vi jobbar även med prestandaoptimering och användarvänligheten i allt de vi utvecklar. Vilket vi förutsätter att du också är intresserad av och vill arbeta utifrån. Som Systemtekniker kommer du även få möjligheten att arbeta med intern 2nd och 3rd line-support för våra användare på kontoren runt om i Sverige. 

Då kontakten med våra utvecklare sker på engelska är det viktigt att du kan hantera både svenska och engelska i tal och skrift.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker en person med stort tekniskt intresse som vill jobba med infrastruktur i Windows Azure samt har ett par års arbetslivserfarenhet av att arbeta med drift av webbapplikationer. Som person är du proaktiv, driven och gillar att ligga steget före. Du har lätt för att överblicka och prioritera uppgifter och trivs med att jobba i grupp. Då en del av arbetet även består av felsökning i MSSQL ser vi med fördel att du har erfarenhet av även detta. Då vi har en stark koppling mot Idrottssverige ser vi det meriterande att du har ett intresse för idrott- och föreningsverksamhet, dock inget krav.

Utöver detta ser vi att du har kunskap inom ett eller flera av nedanstående områden:

* Microsoft Azure

* Office 365 Adminstration

* Sharepoint

* PowerShell

* Microsoft Team Fundation Server (TFS)

* Trådlösa nät (WLAN)

För att lyckas i rollen ser vi att du har en ingenjörsexamen inom Datateknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du arbetat med liknande uppgifter tidigare eller har tagit likvärdiga certifieringskurser är detta meriterande.

Fakta om tjänsten

Riksidrottsförbundet & SISU Idrottsutbildarna kansli sitter tillsammans i nya och fina lokaler i ”Idrottens hus” i Skanstull, i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 mån provanställning där helgarbete samt resor förekommer i tjänsten. Start önskas så snart som möjligt efter överenskommelse.

Information och ansökan

Välkommen med din ansökan, urval kommer ske löpande där sista ansökningsdag är 2017-05-28. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Fredrik Larsson, Verksamhetschef Service och digital Utveckling tfn. 08- 699 62 34 Facklig kontaktperson är Kristiina Sagbrant (Unionen), tfn 08-699 62 10, Ulla Persson (Akademikerna), tfn 08-699 61 61.


Riksidrottsförbundet (RF) har till uppgift att stödja, företräda och leda idrottsrörelsen i gemensamma frågor, såväl nationellt som internationellt. SISU Idrottsutbildarna (SISU) är idrottens eget studieförbund och arbetar med bildning samt utbildning inom idrotten. Tillsammans utgör vi ett gemensamt kansli som bildar, utbildar och utvecklar idrotten i förening. Vi, det gemensamma kansliet, stödjer våra distrikt samt 71 olika specialidrottsförbund som tillsammans organiserar fler än 250 olika idrotter.

Liknande jobb

Liknande jobb