Software Architect till Metso

Plats
Västmanlands län, Sala
Annonserat
den 8 maj 2017
Stängs
den 29 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Metso är en världsledande leverantör till gruv-, ballast-, återvinnings-, olje-, gas-, massa-, pappers- och processindustrin. Med unik kunskap, erfarna medarbetare och innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att effektivisera verksamheten, minska riskerna och öka lönsamheten för att tillsammans skapa nya hållbara tillväxtmöjligheter. Vårt produktutbud består av utrustning och system för gruvor och ballastproduktion samt industriventiler och styrsystem. Vi stödjer våra kunder med ett brett serviceutbud och ett globalt nätverk av över 80 servicecentra och cirka 6 400 specialister inom service. Metso har en kompromisslös inställning till säkerhet. Metsos aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors, Finland och företaget omsatte 2,6 miljarder euro år 2016. Metso har över 11 000 medarbetare i mer än 50 länder. Expect results.

 

Job Description

Du kommer att ta hand om utveckling och förvaltning av våra IT/IS lösningar i vår globala verksamhet. Här ingår utveckling och underhåll av Pumpspecifika applikationer samt applikationer för att optimera våra arbetsprocesser. Du ansvarar för utveckling, förbättring och underhåll av mjukvaran inom ansvarsområdet. Koordinerar arbetet med utveckling mellan de olika enheterna och funktionerna på företaget. Till vissa projekt behövs ytterligare resurser och då krävs det att du har erforderlig beställarkompetens. Utveckling kommer att ske tillsammans med användare, beställare och affärsarkitekter m.fl. och kommer att var projektinriktat.

Requirements

Du ska ha minst fyra års relevant yrkeserfarenhet och gärna ha högskoleutbildning (datavetenskap eller systemvetenskap) eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet inom applikationsunderhåll och testning är det meriterande. Du har gärna vana av att jobba i stora organisationer och i matrismiljöer där kravet på teambyggande är stort

Du har en känsla för vad som krävs för att realisera ett projekt och är lyhörd i samarbetet med den övriga affärsverksamheten för att möjliggöra utveckling och förbättringar. Du är duktig på att hitta olika tekniska lösningar, gillar utmaningar och att ta tag i och lösa kluriga uppgifter. God kommunikationsförmåga på svenska och engelska krävs.

We Offer

Du får möjligheten att arbeta lokalt baserat i Sala såsom i en global miljö.

Additional information

Den här rekryteringen görs i samarbete med Experis. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och skicka in din ansökan med några rader om varför du är rätt person. Tjänsten kan tillsättas innan sista dag för annons som är 2017-05-29. Gällande frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carina Riström på 021-15 19 47,  carina.ristrom@se.experis.com

Vi tar endast emot ansökningar via Metsos karriärer hemsida! 
Vi tar ej emot ansökan via Manpower eller Experis hemsida.

För att gå vidare till Metso karriärsidor använd länken nedan.

https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=C0001225248P&career_job_req_id=22001

http://www.metso.com/company/careers/open-jobs/

Liknande jobb

Liknande jobb