Sogeti Sverige AB

BI - Utvecklare & Arkitekter

Plats
Luleå
Annonserat
den 9 maj 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på Sogeti har ett driv och intresse kring BI som är både nationellt och lokalt. I Luleå har vi de senaste åren tagit allt starkare kliv framåt och jobbar nu med flera olika plattformar och kunder, alltid med fokus på att leverera högklassiga tjänster i teknikens framkant. Därför söker vi nu dig som vill ta denna satsning vidare och växa tillsammans med oss!

I och med vårt fokus på Business Intelligence finns många års erfarenhet samlat både på kontoret lokalt eller våra systerkontor runtom i landet. Du bidrar till att förvalta och utveckla denna kompetens och vårt know-how i ett nära samarbete tillsammans med våra kunder.

Det är viktigt att vi har kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla, vilket är något vi lägger stor vikt vid. Detta innebär att hos oss får du möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag och ingå i ett glatt och sammansvetsat gäng med hög kompetens. Där du så klart får möjlighet att kontinuerligt utvecklas i din roll.

Vi tror att du är en person som i någon form har arbetat med BI och som förstår hur bred denna kompetens är. Din huvudsakliga plattform är kanske Microsoft, Teradata eller någon annan av de stora aktörerna inom området. Du har troligtvis erfarenhet av ETL, Kuber och Rapporteringslösningar i någon form. Har du bankerfarenhet och kan slänga dig med termer som Informatica Powercenter och Mainframe är du dessutom extra spännande, men även utan denna kompetens ska då såklart höra av dig!.

 

Viktigast av allt är trots allt att du känner starkt för att arbeta som konsult, och att du är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare som vill arbeta med människor, teknik och verksamheter.

Liknande jobb

Liknande jobb