IT Account Manager / IT-säljare till Mansoft!

Rekryterare
Mansoft
Plats
Västra Götalands län, Hallands län, Göteborg, Kungsbacka, Kungälv
Annonserat
den 9 maj 2017
Stängs
den 18 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är Danmarks största Microsoft IT-konsult med över 150 medarbetare samt en unik produkt inom SCCM management www.softwarecentral.com Vi tillhandahåller för närvarande rådgivning, konsulttjänster och programvaror till de 500 största företagen inom både den privata och den offentliga sektorn, i synnerhet i Danmark och Sverige. Förra året utsågs vi till IT TOP nr. 1 i Danmark av Computerworld, och de senaste fyra åren har vi utsetts till Gasellföretag (snabbast växande företag i Danmark).

Vi fortsätter att växa snabbt i Danmark och har nu beslutat oss för att fortsätta utöka vår verksamhet internationellt. Vi har redan kunder i Sverige. Därför har vi valt att påbörja vår internationella tillväxt i Sverige, och etablerar Mansoft AB i Göteborg.

Vi söker nu en IT Account Manager till Sverige!

Läs mer om oss på  www.mansoftkonsult.se 

 

Arbetsuppgifter

Våra kunder består av både stora internationella såväl som medelstora regionala företag och organisationer från både den offentliga och privata sektorn. För närvarande har vi kunder i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Nederländerna, Tyskland och Österrike. Vi växer snabbt både i Danmark och internationellt och för att kunna erbjuda våra befintliga kunder en fortsatt hög kvalitet söker vi nu också nya medarbetare i Sverige med erfarenhet av försäljning.

Som Account Manager hos oss är din uppgift dels att serva befintliga kunder, dels att vara vår spjutspets för nya affärer. Du kommer bl.a. att arbeta med försäljning av konsulttjänster och projekt inom områdena: system management, deployment, paketering, managed services, säkerhet, drift och support. Vårt fokus ligger på ett konkret värdeskapande för kunderna, och här spelar du en viktig roll när våra lösningar och konsulttjänster ska positioneras.

Förutom den direkta kundkontakten, kommer du också att ha ett nära samarbete med vår danska försäljningsavdelning och våra produktchefer för att utveckla och upprätthålla en stark kundportfölj. Du utgår från vårt nya kontor i Göteborg och rapporterar till Sales Director i Danmark. I tjänsten ingår ett 30-tal resnätter.

Vem är du?

Vi vill gärna att du har en utåtriktad, humoristisk och opretentiös personlighet med fokus på resultat. Du är vidare en erfaren, affärsmässig och driven IT Account Manager / IT-Säljare som kan uppvisa framgångsrika resultat från tidigare IT-lösningsförsäljning. Du trivs ute på fältet bland kunderna och är van att jobba självständigt. Rätt person har stor kunskap om säljprocessen och är van att driva sina egna affärer framåt på ett framgångsrikt sätt. Om du har erfarenhet inom försäljning av infrastrukturlösningar baserade på Microsofts teknik ses det som en fördel, även om det inte är ett krav. God kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt både på svenska och engelska är ett krav.

Vad kan företaget erbjuda dig?

På Mansoft säger vi ”vi” istället för ”jag”, och lagspelarandan och att ha kul på jobbet är viktigt för oss. Förmågan att kunna kombinera och samordna de egna ansträngningarna med bidragen från andra är avgörande för framgång. Vi erbjuder dig ett fritt och ansvarsfullt arbete och en konkurrenskraftig fast lön tillsammans med en attraktiv prestationsbaserad modell.

Kontaktperson

Du söker tjänsten genom att registrera din CV på vår hemsida och söka tjänsten genom länken nedan, dock senast 13 augusti. Vi tar endast emot ansökningar den vägen och inte via mail. Har du frågor kring tjänsten vänligen maila Rekryteringskonsult Tina Rydh på tina.rydh@se.experis.com.

Min kollega Omar Buraserovic rekryterar samtidigt en erfaren SCCM / ConfigMgr Konsult till Mansoft se experis.se JobID 20475 på eller följ länken här https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/2bcbfa18-37cd-4251-9f94-e33af60defa3/mansoft-rekryterar-erfaren-sccm--configmgr-konsult-/?search=mansoft​

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb