KappAhl IT söker Integration Developer

Rekryterare
KappAhl
Plats
Mölndal, Västra Götaland
Annonserat
den 10 maj 2017
Stängs
den 21 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

  Sverige/Västra Götaland Sista ansökningsdag: 21.05.2017

KappAhl befinner sig i en intensiv utvecklingsfas och vi har en rad spännande förändringar framför oss. Den allt snabbare utvecklingen inom Retail ställer höga krav på verksamheten och det gör att KappAhl behöver ytterligare förstärkning. Vi utökar nu med en erfaren integrationsutvecklare för att utveckla vårt Integrationskompetenscenter, ICC, och leverera värde till affären. Vi erbjuder dig att få vara med och ta KappAhl vidare i den snabba utvecklingen som sker inom integration.


Ditt ansvar

Du kommer ha en nyckelroll i att designa, utveckla och testa integrationer utifrån verksamhetens krav. Vi arbetar med testdriven utveckling och vi planerar för Continuous Integration. 

Med din erfarenhet kommer du också att vara med i att vidareutveckla processer och metoder för att bibehålla en hög standard och effektivitet samt stödja digitaliseringen. KappAhl har flera spännande projekt på gång med nya utmaningar att lösa och du kommer att bli en av nyckelspelarna inom vår integrationssatsning.

Din kompetens

  • Du har högskoleutbildning eller motsvarande med minst 3 års arbetslivserfarenhet.
  • Du har god förståelse för integration och integrationsmönster.
  • Du har några års erfarenhet av systemintegration, gärna med IBM Integration Bus eller motsvarande.
  • Du har god erfarenhet av objektorienterad programmering.
  • Du har erfarenhet av relationsdatabaser och SQL är meriterande.
  • Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Din personlighet

Du är utåtriktad, kommunikativ och en ambitiös lagspelare med stark drivkraft och en positiv inställning. Du stimuleras av ett högt tempo i en stor organisation och har ett genuint intresse och nyfikenhet för integration. Att du har en god pedagogisk förmåga och kommunicerar gällande problem och möjliga lösningar på ett enkelt och förståeligt sätt samt är lyhörd för din omgivning är en förutsättning för att lyckas.

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord - teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod. Inom KappAhl finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Välkommen till oss!

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 21 maj. Vi tillämpar löpande urval, så dröj inte med din ansökan. 

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Johanna Isaksson, CIO, 031-771 56 36.

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-771 5829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-771 5643.

Liknande jobb

Liknande jobb