KappAhl IT söker System Responsible Digital Sales

Rekryterare
KappAhl
Plats
Mölndal, Västra Götaland
Annonserat
den 10 maj 2017
Stängs
den 21 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

KappAhl befinner sig i en intensiv och spännande utvecklingsfas där nysatsningar görs inom hela koncernen. Vår e-handel finns på samtliga våra marknader och under våren avslutade vi även utrullningen av vår digitala kundklubb version 1.0. Vi utökar vårt team som arbetar med Digital Sales och söker därför en System Responsible. 

Den digitala kundens förväntningar växer och ändras lika snabbt som tekniken utvecklas. Konsumenterna ställer ökade krav på en perfekt sömlös upplevelse av KappAhls varumärke oavsett kanal. Det som gällde igår, gäller inte idag och än mindre imorgon. Det gör att vi måste vara både snabba och ha en hög anpassningsförmåga. Att ha ett snabbrörligt men ändå ansvarsfullt utvecklingsarbete för våra system är avgörande för den digitala framfarten.


Är du nyfiken, driven och stormtrivs på den digitala arenan?

Vi erbjuder en spännande roll i ett av KappAhls snabbast växande utvecklingsområden. Här får du möjlighet att forma och växa in i din roll. Du arbetar verksamhetsnära och blir en viktig del i vår verksamhet och affärsutveckling. Du kommer arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en spännande bransch där saker och ting förändras snabbt.

Ditt ansvar

Du kommer att ingå i vårt Customer Experience team på IT där du i din roll som System Responsible ansvarar för utvecklingen av vår Digital Sales Channel, främst KappAhls e-commerce. Arbetet sker i nära samarbete med våra externa IT-partners där du ansvarar för att driva och säkra våra beställningar på nyutveckling. I ditt ansvar ligger också att förstå systemens kopplingar till andra system och deras betydelse i den totala systembilden. Du förstår och tolkar verksamhetens behov och kommer med förslag på lösningar jämte lösningsarkitekten. Du ansvarar för och planerar produktionssättningar och uppgraderingar av systemen och att de sker enligt våra Change Release processer. Du ansvarar också för att processerna mellan KappAhl och dess IT-partners upprättas och efterlevs. Tillsammans med systemägaren i verksamheten driver du utvecklingen av systemen framåt. 

Din kompetens

  • Du har akademisk examen och minst 2 års erfarenhet av liknande roller inom Digital Sales.
  • Du har en mycket god förståelse och kompetens för den digitala kundresan. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeta med eCommerce, betallösningar samt molntjänster inom det digitala.
  • Du har god kunskap av projekt- och systemutvecklingsmetodik, främst de agila metoderna.
  • Du behärskar krav- och testarbetet.
  • Du har förståelse för systemintegration och molntjänster.
  • Du har tidigare arbetat i en beställarroll.
  • Du har erfarenhet av avtalsarbete samt uppföljning av IT-leverantörer.
  • Du måste gilla att hänga med i omvärldens förändringar och trender och du kan tolka och överföra vad du ser till förbättringar inom ditt ansvarsområde
  • Du kan kommunicera i skrift och tal, både på svenska och på engelska.

Din personlighet

Du stimuleras av att arbeta och samarbeta i ett högt tempo i en stor organisation och är duktig på att strukturera ditt och andras arbete. För att lyckas i rollen är du en självgående, öppen och prestigelös person med förmåga att knyta kontakt och skapa entusiasm. Du har ett genuint intresse för att hitta de bästa lösningarna som ser till helhetsbilden utifrån kundens bästa. Att du har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga är en förutsättning för att nå ut med ditt budskap, internt som externt.

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord - teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod. Inom KappAhl finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Välkommen till oss!

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning, placering på IT-avdelningen på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 21 maj. Vi tillämpar löpande urval så dröj inte med din ansökan. 

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Lizett Andersson, IT Manager Application Management på telefon 031-771 57 40.

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-771 5829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-771 5643.

Liknande jobb

Liknande jobb