KappAhl IT söker System Responsible HR & Communication

Rekryterare
KappAhl
Plats
Mölndal, Västra Götaland
Annonserat
den 15 maj 2017
Stängs
den 21 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

KappAhl befinner sig i en intensiv och spännande utvecklingsfas där nysatsningar görs inom hela koncernen. I arbetet med att modernisera och utöka vårt IT-stöd inom HR och intern kommunikation behöver vi förstärkning och vi söker därför en System Responsible till ett av våra team på IT-avdelningen.

Vill du jobba i en modern IT-miljö? Är du driven och stormtrivs att vara i centrum?

Personalen är KappAhls viktigaste resurs. Idag är vi ca 4000 medarbetare som behöver kommunicera med varandra genom en modern IT-lösning. Vi vill nu säkra upp rätt kompetens för vår resa framåt och erbjuder en ny och spännande roll inom ett område där det är massor på gång! Här får du möjlighet att forma och växa in i din roll. Du arbetar verksamhetsnära och blir en viktig del i vår verksamhet och affärsutveckling. Du kommer att delta i ett flertal viktiga projekt som bedrivs inom området och blir en viktig del i arbetet att ta fram de bästa lösningarna för en långsiktig förvaltning.

Ditt ansvar

Du kommer att ingå i vårt team på IT som stödjer områdena HR, Intern kommunikation, Finans och BI. Som System Responsible ansvarar du både för utveckling och förvaltning av IT-lösningarna inom området HR och intern kommunikation. Arbetet sker i nära samarbete med verksamhet, övriga grupperingar på IT och inte minst våra externa IT-partners. I ditt ansvar ligger att kunna tolka och förstå verksamhetens behov, ge stöd i konfigurering av lösningarna samt lägga beställningar till leverantörer. Du är ansvarig för att arbetet bedrivs enligt de interna processerna. Du ansvarar också för att processerna för utveckling och förvaltning mellan KappAhl och våra IT-partners upprättas och efterlevs. 

Din kompetens

  • Du har akademisk examen och minst 2 års erfarenhet av processer samt IT-lösningar inom områdena HR och Intern kommunikation.
  • Du har en god förståelse för IT-lösningar och dess kopplingar till andra system samt deras betydelse i den totala systemkartan.
  • Du har god kunskap av projekt- och systemmetodik, främst de agila metoderna.
  • Du behärskar krav- och testarbete.
  • Du har tidigare arbetat i en beställarroll.
  • Du har erfarenhet av avtalsarbete samt uppföljning av IT-leverantörer.
  • Du har förståelse för systemintegration och molntjänster.
  • Du kan kommunicera budskap och information på ett enkelt och tydligt sätt i skrift och tal, både på svenska och på engelska.

Din personlighet

För att lyckas i rollen är du en självgående, öppen och prestigelös person med förmåga att knyta kontakt och skapa entusiasm. Du stimuleras av att arbeta och samarbeta i ett högt tempo i en stor organisation och du är duktig på att strukturera ditt och andras arbete. Du är affärsinriktad och har en god förmåga att sätta dig in i verksamhetens processer och se hur IT-lösningar kan stödja dem. Du är initiativrik och pedagogisk och gillar att ha många kontaktytor både internt och externt och har en god kommunikativ förmåga.

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord - teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod. Inom KappAhl finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Välkommen till oss!

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning, placering på IT-avdelningen på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 21 maj. Vi tillämpar löpande urval så dröj inte med din ansökan.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jessika Löf, Teamledare för BI, HR & Finance på telefon 031-771 5773.

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-771 5829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-771 5643.

Liknande jobb

Liknande jobb