KappAhl IT söker System Responsible Purchase Logistic

Rekryterare
KappAhl
Plats
Mölndal, Västra Götaland
Annonserat
den 15 maj 2017
Stängs
den 21 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

KappAhl befinner sig i en intensiv och spännande utvecklingsfas där nysatsningar görs inom hela koncernen. Design och sortiment är kärnan i vår verksamhet. Vi vill ge våra kunder prisvärt mode med kvalitet – producerat och transporterat med respekt och omsorg för människor och miljö. Vi erbjuder nu tre spännande tjänster där du kommer vara med i projekt för att ta fram nya moderna lösningar inom områdena Inköp, Inköpsplanering och Logistik.


Vill du vara med och forma KappAhls framtida IT-lösningar kring inköp logistik?

Som System Responsible kommer du att ingå i vårt Purchase Logistic team på KappAhl IT och arbeta med någon av lösningarna inom inköp, inköpsplanering eller Logistik. Arbetet sker i nära samarbete med övriga System Responsible inom teamet, vår verksamhet och externa IT-leverantörer. Du kommer att ansvara för både utveckling och förvaltning av systemen och du ansvarar för och planerar produktionssättningar och att uppgradering av systemen sker. I ditt ansvar ligger också att förstå systemens kopplingar till andra system och deras betydelse i den totala systembilden. Du förstår och tolkar verksamhetens behov och kommer med förslag på lösningar. Tillsammans med systemägaren i verksamheten driver du utvecklingen av systemen framåt.

Som System Responsible Purchase är du lösningsorienterad och gillar att driva lösning från ide till genomförande. Du trivs med att vara spindeln i nätet med många kontaktytor och intressenter. Du har en god organisatorisk förmåga, för att kunna samla och driva ett uppdrag med många intressenter in i mål.

Som System Responsible Purchase Planning arbetar du tillsammans med controllers på inköpsavdelningen kring deras systemstöd för budget, prognos och analys. Du är noggrann och analytisk och har en förmåga att tolka och förstå siffror. Erfarenhet av BI eller budget/prognos lösningar är en fördel. 

Som System Responsible Logistic jobbar du nära verksamheten med våra lager och logistiklösningar. Du gillar att ständigt effektivisera och förbättra systemstödet. Erfarenhet av logistik, lager, spedition och transport är en fördel.

Din kompetens

Du har en akademisk examen och minst 3 års erfarenhet av liknande IT befattningar inom inköp, budget/prognos/analys eller logistik. Du har arbetat som utvecklare och har god kunskap kring relationsdatabaser. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av SQL och PL/SQL. Du behärskar och kan tillämpa etablerade principer och metoder för utveckling och förvaltning av IT-lösningar. Du är bra på att samarbeta och har ett genuint intresse för att hitta de bästa lösningarna som ser till helhetsbilden. Du kan kommunicera budskap och information på ett enkelt och tydligt sätt i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

Din personlighet

För att lyckas i rollen är du en självgående, öppen och prestigelös person med förmåga att knyta kontakt och skapa entusiasm. Du gillar att hänga med i omvärldens förändringar och trender och kan tolka och överföra vad du ser och hör till utveckling och förbättringar inom ditt ansvarsområde. Att du uppskattar att ha många kontaktytor, är en bra pedagog och har en god kommunikativ förmåga är en förutsättning.

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord - teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod. Inom KappAhl finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Välkommen till oss!

Är du intresserad?

Tjänsterna är tillsvidareanställningar, placering på IT-avdelningen på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 21 maj. Vi tillämpar löpande urval så dröj inte med din ansökan. 

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Liselotte Briscoe, Teamledare Purchase Logistic på telefon 031-771 5762.

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-771 5829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-771 5643.

Liknande jobb

Liknande jobb