Ekonom med intresse för utveckling av affärssystem

Rekryterare
IFS
Plats
Linköping
Annonserat
den 11 maj 2017
Stängs
den 4 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

IFS™ är en ledande global leverantör av affärssystem som hjälper företag att bli mer flexibla. Med omfattande kunskaper inom utvalda branscher erbjuder IFS ett flexibelt, helintegrerat affärssystem (ERP) inklusive lösningar för underhåll (EAM) och service. IFS grundades 1983 och har cirka 2 800 anställda. IFS stödjer fler än 1 miljon användare över hela världen genom lokala kontor och ett växande partnernätverk.

 

Din framtida utmaning

Till vår produktutvecklingsavdelning söker vi nu en ny medarbetare med intresse för design och utveckling av affärssystem inom ekonomiområdet. Vi erbjuder möjligheten att kombinera din arbetslivserfarenhet inom ekonomi med möjligheten att utveckla ett av världens ledande affärssystem i rollen som Business Systems Analyst (BSA). Vår ekonomilösning bygger på vad du och dina kollegor gör den till, därför är ditt personliga bidrag en viktig byggsten.

I rollen som BSA arbetar du med att nyutveckla och förbättra lösningarna i vår produkt IFS Applications. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Analysera krav på nya lösningar, funktioner och förbättringar och omvandla det till ny eller förbättrad design och funktionalitet
  • Presentera och utbilda i vår produkt på såväl interna som externa konferenser och nätverk
  • Följa och analysera trender på marknaden
  • I ett utvecklingsteam implementera och utarbeta nya lösningar.

På IFS R&D arbetar vi enligt Agil utvecklingsmetodik och du kommer att ingå i ett team med hög kompetens och expertkunskap, i huvudsak placerat i Sverige och på Sri Lanka.

Den vi söker

Vi söker dig med utbildning på högskolenivå som civilekonom, civilingenjör, systemvetare eller motsvarande kunskaper. Utöver din teoretiska bakgrund har du flerårig praktisk erfarenhet från att ha jobbat med redovisning och/eller rapportering eller affärssystem. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska och förmåga att arbeta fokuserat både enskilt och i team. Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling, design och/eller implementation av ett eller flera affärssystem. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av arbete i en internationell koncern.

Vi erbjuder dig

På IFS har vi en stark och engagerad kultur där vi alla hjälps åt och där du som kollega och medarbetare syns och är viktig. Du får snabbt frihet under ansvar och kommer på många sätt ha möjlighet att påverka - vår produkt, vår organisation och vår utveckling. Vi är en internationell organisation som sätter våra medarbetare och kunder i fokus.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering på IFS kontor i Linköping.

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar IFS med Experis. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Kahanek på Experis 011-19 43 54 eller marcus.kahanek@se.experis.com.

Liknande jobb

Liknande jobb