CGI

Solution architect, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 maj 2017
Stängs
den 31 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som IT-arkitekt kommer du arbeta nära POL Business Team, leverantörer och kunder. Detta kräver hög kompetens inom kommunikation, ett analytiskt sinne och ett undersökande fokus. POL utvecklingsteam består idag av runt 40 personer med en blandning onshore och offshore.

Teamet växer. Du kommer att arbeta i en snabb rörelse miljö. Vi erbjuder ett jobb där endast du anger gränserna för dina möjligheter, och där din personliga tillväxt och utveckling är lika viktig som vår verksamhet. Vi söker en IT-arkitekt att arbeta med POL krav mot vår nya globala plattform och vårt tredje partssystem. Vi förväntar oss att du har många års kvalificerad erfarenhet av arbete med arkitektur och att du är van att självständigt driva arkitektonisk positionering, i stora och komplexa områden med många kontakter både internt och externt. Positionen är baserat i Stockholm.

Vår önskan om kompetens och personliga egenskaper

Sökande till denna tjänst behöver ha dokumenterad erfarenhet som lösningsarkitekt eller motsvarande gärna med bakgrund som utvecklare. Du har förmåga att skapa en stark gemenskap med dina kollegor i utvecklingsteamen likväl som med övriga delar av produkt- och supportorganisationen inom POL. Du är van att arbeta strukturerat, van att fatta beslut och drivs av att säkerställa god leverans mot uppsatta mål men samtidigt vara beredd att vara nere och stötta i det operativa. Vi arbetar alltmer med agila metoder i våra processer och ser gärna att du är nyfiken på nya arbetssätt och intresserad av ständigt utveckla den verksamheten du jobbar i. Vi jobbar idag i team och med indiska kollegor så vi ser gärna att du har god kommunikativ kompetens och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

I denna roll behöver du:

 • ha god förståelse om hur olika system samverkar i en distribuerad miljö och som är utvecklade med olika teknik
 • ha förmåga att relativt snabbt kunna sätta dig in i och tillägna dig kunskaper om företagssystem och dess interaktioner.
 • ha möjlighet att utveckla integrationsstrategi för en enterprise applikation med dess metod- och designdokument med möjlighet att förstå och dokumentera informations- och versamhetsmodeller.
 • kunna föreslå och driva önskade lösningar inklusive gränssnitt mellan olika applikationer
 • kunna koordinera och ordna systemintegrations tester (SIT) & kundacceptans test (UAT).
 • kunna identifiera och förstå befintliga gränssnitt (integration mellan olika applikationer).
 • ha erfarenhet från administrativa systemlösningar helst lönesystem
 • ha erfarenhet från integrerade Enterprise lösningar
 • ha erfarenhet från att arbeta med externa programvaruleverantörer och erfarenhet från att arbeta inom en global organisation


För mer information, kontakta

Carl Gerhardsson, 070 374 92 86.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Payroll
 • Solutions Architecture

Liknande jobb

Liknande jobb