Scania IT

Vi söker mjukvaruarkitekter till Sales IT

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 12 maj 2017
Stängs
den 5 juni 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Sektionen Prospecting & Quotation inom Sales IT ansvarar för tjänsteutveckling och IT-leveranser till Commercial Operations på Scania. Vi arbetar inom hela systemutvecklingsprocessen, från konceptutveckling till implementation och produktion. Just nu genomgår dessutom Scania IT en mycket spännande förändring mot ett allt mer verksamhets- och flödesorienterat arbetssätt där agila arbetsmetoder och fasta högpresterande utvecklingsteam är en central komponent i Scanias resa mot att bli en tjänsteleverantör. Nu är det ett utmärkt tillfälle att kliva in i denna spännande resa.

Vi söker nu ytterligare medlemmar till våra utvecklingsteam. Du som söker har ett stort intresse för mjukvaruarkitektur och agila arbetsmetoder. Du kommer att ha en central roll i ett av våra utvecklingsteam och kommer att få många kontaktytor runt om i Scanias organisation.

Vi erbjuder verksamhetsnära arbete med teknisk variation i ett företag med mycket god arbetsmiljö.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam som ansvarar för alla bitar inom applikations- och tjänsteutveckling. Som en del i teamet kommer att vara delaktig i arkitektur, utveckling, testning och releasehantering men med ett huvudansvar för arkitektur och även vara kulturbärare för god kvalitet. Du har ett starkt intresse för att lära dig mer om Scania i rollen som en Service Provider.
 
Din profil
Vi söker dig som har:
 • Förmåga att leda dig själv och andra
 • Engagemang och driv att tillsammans med andra utvecklas, leverera, förenkla & förbättra samt hålla en god omvärldsbevakning
 • Stor kunskap kring agil utveckling och DevOps
  • Vi söker mjukvaruarkitekter med djup i antingen C#, SQL, MogoDB, Redis cache
   eller
  • JavaScript, HTTP2, AngularJS, TypeScript, HTML5, CSS
 • God kunskap av IIS och APS
 • God kunskap om krav på distribuerade applikationer
 • Förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som på engelska
 • Akademisk utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet  
Meriterande är:
 • Kunskap kring arkitektur och design av cloud-lösningar
 • Erfarenhet av Microsoft Azure
 • Erfarenhet från testdriven utveckling och fokus på automatisering
 • Vana att leda och hålla i workshops

Att arbeta i team, men även självständigt när så krävs är naturligt för dig. Du är strukturerad, självgående, vågar ta egna beslut och har en stark servicekänsla. Du är en god kommunikatör som gillar att vara social med din omgivning. Du har troligen en bakgrund som testare och/eller utvecklare i tidigare utvecklingsprojekt. Om du har verkat som agil coach är det ett extra plus.
 
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress. 


Ytterligare information
Kontakta gärna Rebecca Dahlin (Gruppchef), 070-081 59 70 eller Sandra Rosengren (Scania Rekryteringscenter), 070-554 05 97.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.


 
Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20172376 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.
 
 
 

Liknande jobb

Liknande jobb