CGI

Säkerhetskonsult, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 maj 2017
Stängs
den 6 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och utveckla våra säkerhetstjänster i CGIs Securityteam?

CGI fortsätter satsningen på säkerhetsområdet och nu behöver vi förstärka vårt team med flera erfarna konsulter inom vår tjänst Certificate Service. Vårt team har fullt upp och vi behöver bli fler för att hinna med alla nya spännande kunder och projekt.

Du kommer att ingå i teamet som ansvarar för vår certifikattjänst. Vi jobbar med allt från utveckling, testning, införandeprojekt till drift och förvaltning av våra säkerhetslösningar. Inom teamet finns en gedigen kompetens och en enorm erfarenhet. Du som kommer till oss måste vara intresserad av att utvecklas, men också delge andra dina erfarenheter. Det är viktigt att du kan kavla upp ärmarna och arbeta prestigelöst.Vi söker dig som är erfaren och du kommer att få lära dig vår tjänst från grunden. Du kommer att få jobba med alla delar av vår leverans för att få förståelse och kunskap om helheten. Den interna utbildningen påbörjas efter sommaren och därefter får du en utpekad mentor som sätter dig in i dina arbetsuppgifter.Vi ser gärna att du har jobbat inom PKI-området och gärna med utveckling och programmering. Du ska erfarenhet av drift av säkerhetslösningar. Våra kunder har höga säkerhetskrav så det är mycket viktigt att vi följer alla standarder och andra krav. Vi jobbar enligt fastställda metoder och processer för att upprätthålla en hög säkerhetsnivå.

Övriga önskvärda kvalifikationer:

  • JAVA
  • Linux/Unix
  • Smarta Kort
  • Certificate Authority
  • EJBCA
  • HSM (Hardware Security Module)
  • Certificate Authority


För mer information, kontakta gärna:

Anna Dawrin 08-6711594.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Unix
  • Unix/Linux System Admin

Liknande jobb

Liknande jobb