CGI

Säkerhetsexpert / Lösningsarkitekt, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 maj 2017
Stängs
den 22 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI fortsätter växa inom säkerhetsområdet - Säkerhetsexperter/lösningsarkitekter inom IAM sökes!

Cyber Security är ett av CGIs utvalda satsningsområden och vi behöver förstärka vårt team med flera konsulter inom Cyber Security. Vårt säkerhetsteam har fullt upp och vi behöver fler erfarna konsulter för att hinna med alla nya spännande uppdrag och projekt. Vi behöver förstärka säkerhetsgrupperingen i Stockholm med seniora säkerhetskonsulter med mycket god kännedom om området IAM/IDM (Identity Access Management / Identity Management).

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar i team med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift.

Vi har högt i tak och vi delar med oss av vår kunskap, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Driv, stark motivation och lojalitet kännetecknar teamen inom Cyber Security enheten. Samtidigt som vi älskar vårt jobb ser vi till att ha balans i livet, som är en självklarhet.Vi lägger stor vikt vid dina erfarenheter och kunskaper och naturligtvis dina personliga egenskaper. Vi kräver ett stort engagemang, att du tar ansvar och har ett genuint intresse för säkerhetsfrågor. Egenskaper som lagkänsla, servicekänsla och noggrannhet är självklara hos dig!

Du ska ha en stark CV med gedigen erfarenhet av arbete med säkerhetsfrågor/projekt inom såväl verksamhetssidan som från IT-sidan. Certifieringar är meriterande.

Om du väljer att jobba hos oss, en vinnare inom IT-branschen, erbjuder vi dig utmanande, kvalificerade och roliga arbetsuppgifter. Du kommer att vara stationerad i Stockholm, men resande kan förekomma. Du ingår i ett rikstäckande nätverk av konsulter med samma inriktning och kompetens. Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden, till största delen i Sverige.

För mer information, kontakta gärna:

Anna Dawrin 08-6711594.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Identity and Access Mgt (IAM)
  • Security

Liknande jobb

Liknande jobb