Scania IT

Senior Oracleutvecklare till Scania IT

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 20 september 2017
Stängs
den 9 oktober 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en stjärna på design och utveckling i Oracle miljö? Vi söker nu en senior systemutvecklare till vår grupp som levererar Scanias produktionssystem, Mona Systems. Det är en portfölj av lösningar som stödjer flertalet av Scanias kritiska produktions- och logistikprocesser. Triggas du av höga krav, omväxlande utmaningar och vill bidra till att transformera Scanias logistikverksamhet in i framtiden, då är det här jobbet för dig.

Scania står inför en mycket spännande förändring som innebär en resa mot att vara en tjänsteleverantör av transportlösningar. Vår framgång förutsätter smarta IT-lösningar i och med den digitalisering som äger rum, där Scania IT kommer vara en viktigt möjliggörare. Vi erbjuder dig en grupp med stort engagemang, mycket arbetsglädje och goda möjligheter att påverka både designval och arbetssätt.

Du blir en del i ett av våra tre team och jobbar tillsammans med kravanalytiker, arkitekter, systemutvecklare och testare för att tillsammans leverera värde till Scania. I din roll ansvarar du för design och utveckling av ny funktionalitet och säkerställer att designval linjerar med såväl verksamhetens behov som med vår arkitekturella målbild.

Din profil
Vi söker dig som har 5-10 års gedigen erfarenhet av Oracle utveckling, inom framförallt PL/SQL och Forms/Reports. Du känner dig hemma i en batchorienterad arkitektur och vet vilka krav som ställs på ett robust och driftsäkert system i industriell miljö.
 
Sannolikt har du en högskoleutbildning inom data- och systemvetenskap eller motsvarande samt förmåga att formulera idéer och förslag på ett varierat och professionellt sätt beroende på mottagare.

Du brinner för utveckling, har ett stort intresse och erfarenhet av att arbeta med agila metoder för systemutveckling, är inte rädd för nya utmaningar och vill framöver axla rollen som mjukvaruarkitekt.
 
Vi tror att du är van att ta stort eget ansvar, men trivs bäst när du tillsammans med kollegorna når uppsatta mål. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du obehindrat behärskar engelska i tal och skrift.
 
Scanias företagskultur präglas av öppenhet, mångfald och respekt för individen. Vi erbjuder förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm kan du åka med Scania Job Express, direkt mellan Stockholm och Södertälje.
 
Ytterligare information
Kontakta Ann-Louise Rova (Scania Rekryteringscenter), 08 553  715 16, eller Henrik Boman (rekr chef) 070 553 08 62.           
 
Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande under ansökningstiden. 

Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20172002 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Liknande jobb

Liknande jobb