Sogeti Sverige AB

Testautomatiserare i Stockholm - se hit!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 maj 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi heter Tommy Tunebro och Jimmy Lundström och ansvarar för varsitt team under enheten Digital Assurance & Testing på Sogeti i Stockholm. Båda våra team har stort fokus på testautomatisering. Precis som du, förstår vi, vikten av att minimera tråkiga regressionstester genom automatisering. Detta för att kunna fokusera på mer värdehöjande testaktiviteter för våra kunder. Vårt motto är: Det som kan automatiseras, skall automatiseras!

I Stockholmsområdet arbetar våra stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Stockholm på att utveckla lösningar inom Digitala Kanaler, Affärssystem, samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Test, Systemutveckling, Säkerhet, Projektledning och Verksamhetsutveckling.

Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något vi lägger stor vikt vid.

Vi på Sogeti är världsledande inom innovativ, affärsdriven kvalitetssäkring och testtjänster, det har flera analytiker slagit fast under de senaste åren. Som en oberoende och objektiv testspecialist vänder sig våra kunder oftast till oss när de behöver en långsiktig strategisk testlösning, men också när de helt enkelt söker experter inom test till sina projekt.

Läs gärna mer på http://www.sogeti.se/losningar/test/

I och med vår satsning behöver vi fler duktiga personer som är teknikintresserade, drivna och inte är rädda för att lära sig nya produkter, ramverk och metoder. Brinner du precis som vi för att utvecklas inom testområdet, ansök nu och låt oss berätta varför du ska jobba på Sogeti.

Vi söker dig som:

  • Har en brinnande passion för test och kvalitetssäkring
  • Har erfarenhet av något programspråk (Java, C#)
  • Har erfarenhet av något automatiseringsverktyg som t.ex. Selenium
  • Gillar att arbeta som konsult och är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare
  • Vill jobba i ett team som sätter kundens värden i fokus
  • Vill växa och utvecklas genom spännande och utmanande projekt
  • Har god kännedom om testmetoder, processer och verktyg som finns på marknaden.
  • Drivs av att ständigt utveckla dig och inte är rädd att fylla på din verktygslåda med nya tekniker.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb