CGI

BI- & DW-utvecklare, Luleå

Rekryterare
CGI
Plats
Luleå
Annonserat
den 16 maj 2017
Stängs
den 1 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI expanderar i Luleå och vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare någon senior Business Intelligence (BI)- och Data Warehouse (DW)-konsult.

Vi söker dig som utöver BI & DW utveckling även har erfarenhet som lösningsarkitekt eller designer, och ser gärna att du har både erfarenhet och intresse av att jobba i olika roller inom området med allt från kravfångst och uppdragsledning till design och utveckling.

CGI's kunder använder olika plattformar och verktyg inom BI & DW området varför det också är positivt om du har erfarenhet från flera plattformar och verktyg.

Hör av dig till oss med CV och personligt brev på Svenska och berätta vem du är så berättar vi mer om CGI och våra uppdrag. Vi söker dig som utöver BI & DW utveckling även har erfarenhet som lösningsarkitekt eller designer, och ser gärna att du har både erfarenhet och intresse av att jobba i olika roller inom området med allt från kravfångst och uppdragsledning till design och utveckling.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

För mer information, kontakta gärna:

Bengt Nilsson be.nilsson@cgi.com.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Communication (Oral/Written)
  • Project Management
  • Solutions Architecture
  • Swedish
  • Teradata

Liknande jobb

Liknande jobb