IT Coordinator till Landvetters flygplats Swedavia

Rekryterare
Swedavia AB
Plats
Landvetter - Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 16 maj 2017
Stängs
den 9 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Utifrån visionen ”Tillsammans för vi världen närmare” satsar Swedavia på utveckling och digitalisering och kommer under några år att tredubbla investeringstakten. Allt för att skapa attraktiva flygplatser för flygbolag, resenärer, hyresgäster och andra aktörer på Swedavias flygplatser. Som IT Coordinator är du ”spindeln i nätet” som samordnar IT på flygplatsen och därmed bidrar till att IT blir en möjliggörare i att effektivisera verksamheten.

Swedavia IT består av cirka 70 medarbetare och vi arbetar som den strategiska IT-partnern till Swedavias affärsverksamhet. Vi söker nu en driven IT- och serviceintresserad IT Coordinator som vill vara med och utveckla morgondagens flygplats.

Dina arbetsuppgifter

Som IT Coordinator kommer du att vara den samordnande länken mellan flygplatsen och central IT. Du kommer att arbeta med IT-frågor på operativ och taktiskt nivå inom olika verksamhetsområden och därmed ha löpande dialog och samordning mellan dessa och Koncern IT. I tjänsten ingår även arbete med att stödja i IT-relaterade projekt på flygplatsen. En viktig uppgift blir därför att skapa goda relationer så att förutsättningar finns för alla involverade att samverka och kommunicera. 

Din profil

Du har helst en bakgrund som IT Coordinator eller liknande med vana att arbeta i komplexa organisationer. Du har ett genuint intresse för IT och service, är prestigelös och lösningsorienterad. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, strukturerad och självständig i ditt arbetssätt. Du ska ha god erfarenhet av och förstå IT-processer och vi ser helst att du är certifierad i ITIL. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete som teamledare och IT-support.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en betydelsefull, omväxlande och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus.

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och här kan du läsa mer om Swedavia IT http://framtidenskarriar.se/itdata/utveckla-morgondagens-flygplatser-pa-swedavia/.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här

Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Göteborg-Landvetter. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Henning Nordenquist, Rekryteringskonsult Koncern IT, telefon 010-109 06 78, e-post henning.nordenquist@swedavia.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 9 juni 2017.

Liknande jobb

Liknande jobb