Semcon rekryterar IT-konsult som vill utvecklas inom försäljning!

Rekryterare
Semcon
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 maj 2017
Stängs
den 25 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Semcons styrka är Product Development based on Human Behaviour. Redan idag har vi stor kompetens inom UX och interaktionsdesign samtidigt som vi är traditionellt starka inom embedded software/inbyggda system. Vår verksamhetsidé är att med hög kompetens skapa värdefulla och innovativa lösningar för våra kunder. Arbetet utförs både i våra egna lokaler och på plats hos våra kunder. Vi jobbar med kunder inom olika branscher som fordonsystem, försvarsindustrin, telekom, medicinteknik och industri. Semcon förstärker nu sin leveranskapacitet inom Embedded Software och Internet of Things i Stockholmsregionen. En ny avdelning med flera olika kompetenser kompletterar Semcons förmågor nationellt och internationellt. Det innebär en ”förflyttning” från enbart traditionell produktutveckling med inbyggda system, till att också hjälpa våra kunder att skapa och genomföra sin strategiska digitalisering av produkterna.

 

Din roll - Avdelningssäljare

Tror du - precis som Semcon - att digitaliseringen medför en stor efterfrågan på konsultkunskap? Att lyckad försäljning handlar om relationer snarare än att kränga? Att ett gott socialt klimat på jobbet bidrar till framgång? Följ med Semcon i uppstarten av en helt ny avdelning!

Semcons satsning på en ny avdelning grundar sig i en stark tro på marknaden och de tjänster konsulterna kan erbjuda, nu behövs du som kan utgöra länken mellan kund och konsult. 

Som säljare ansvarar du för avdelningens försäljning på Stockholmsmarknaden, både mot ramavtalskunder och nya prospekt. Du har en viktig roll då du är drivande i arbetet för fortsatt tillväxt. Semcon ser en ökande andel affärer med projektåtagande och leveransansvar, även om en väsentlig volym av leveranserna är konsult på plats hos kund, din roll som säljare omfattar båda delarna.

Rollen passar dig som trivs med ett högt tempo och kan hantera flera olika frågor och områden parallellt. Du får stort eget ansvar och förväntas jobba självständigt.  Semcon värdesätter hög serviceanda, flexibilitet och att du brinner för att hitta den bästa lösningen för kunden.

Din bakgrund

Vi söker dig som är/har varit konsult inom relevanta områden såsom IOT, Embedded eller motsvarande - men som drömmer om att växla fokus och utvecklas inom försäljning!

Om du har ett upparbetat nätverk bland relevanta kunder vill vi gärna lära känna dem, har du inte nätverket idag blir förmågan att identifiera och skapa nya kontakter än viktigare.

För att trivas och bidra tror vi att du som person är förtroendeingivande och gillar att bygga relationer. Du är positiv, effektiv och strukturerad. Vi lägger stort vikt vid din energi, att du har ett starkt inre driv och går igång på att skapa framgångsrika affärer.

Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta lösningar.

Semcon

Med rötter i Sverige som mynnar ut i en bred internationell närvaro, arbetar vi både i nationella och globala team, där medarbetare från hela världen samarbetar i diverse projekt. Vårt tjänsteutbud är inriktat mot produktutveckling, där våra medarbetare arbetar dagligen med att ta fram nya smarta lösningar som ska bidra till ökat mervärde för slutanvändaren. Därför är det självklart för oss att du som medarbetare stimuleras, utvecklas och trivs i så hög grad som möjligt. Professionell utveckling innebär olika saker för olika individer, men gemensamt för oss på Semcon är vår vilja att lära; beroende på vart du vill kan Semcon ta din professionella ambition och nyfikenhet till helt nya platser! Var med och flytta fram gränserna inom ditt specialområde.

I slutändan handlar det om vart och hur långt du vill gå.

Kontakt

I denna process samarbetar Semcon med Experis. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ellen Engström, ellen.engstrom@se.experis.com eller 070 3904012. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, sök/tipsa/dela/gilla redan idag! 

Liknande jobb

Liknande jobb