Lediga tjänster på Tietos IT-servicedesk mitt i centrala Östersund

Rekryterare
Tieto
Plats
Östersund
Annonserat
den 3 maj 2017
Stängs
den 22 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Experis arbetar med rekrytering och konsultverksamhet inom kvalificerad kompetens, från chef- och ledningsnivå till specialistfunktioner inom framför allt Engineering, IT, Finance och Executive. Experis har årligen cirka 1 600 konsulter ute i uppdrag över hela landet. Vi finns på över 50 kontor runt om i Sverige och är en del av ManpowerGroup. Experis hjälper kunder och kandidater att möta utmaningarna med the Human Age, där kampen om talanger och kompetenser ökar stadigt. Med en tydlig differentiering arbetar Experis genom vårt Research and Sourcing Center med att attrahera efterfrågad kompetens för att möta våra kundernas ökade efterfrågan på kompetens och innovativa lösningar. Experis unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra konsulter.

 

Arbetsbeskrivning

Till vår kund Tieto söker vi nu dig som vill jobba på deras IT-servicedesk med support. Du kommer arbeta med att lösa inkommande ärenden från företagets kunder via mail, chatt och telefon.

Gemensamt för alla som jobbar i servicedesken är en vilja att lära sig. Kunderna som hjälps arbetar i en mångfald av affärssystem, program och hårdvara, så möjligheten att utvecklas är stor.

Uppdragets start är snarast möjligt och pågår tillsvidare.
Tieto har sina lokaler mitt i centrala Östersund.

Vem är du?

Tjänsten passar dig som tidigare arbetat med IT-support. Vi söker dig som har ett brett intresse av IT och som gillar kundkontakt.

Till detta uppdrag är din personlighet viktig. Du är driven, lojal, villig att lära, positiv och en person som alltid arbetar med hög servicenivå. Du trivs även med ett personligt ledarskap, då ett stort ansvar för att jobbet blir gjort och hur du jobbar ligger på dig själv.

Vad kan vi erbjuda dig?

Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan dessutom erbjuda dig: 

  • Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö.
  • Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag.
  • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
  • Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.


Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansöka och kontaktperson

Du söker tjänsten via ansökningslänken snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan angiven ansökningstid gått ut. Så länge annonsen ligger ute är den dock inte tillsatt.  

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Backman, konsultchef på Experis och Manpower, via telefon: 063-57 66 63 eller e-post: Karin.backman@manpower.se (vi undanber oss dock ansökningar per mejl).

Välkommen med din ansökan!

Följ oss gärna på sociala medier.
Facebook: Manpower Östersund
Instagram: manpowerostersund

Liknande jobb

Liknande jobb