NCC rekryterar Applikationsansvarig

Rekryterare
NCC
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 maj 2017
Stängs
den 21 juni 2017
Ref:
23035
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden med en omsättning på 53 Mdr SEK och ca 17 000 anställda. NCC är verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter, bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. NCC är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm. Läs mer om NCC på www.ncc.se.

 

Group Operations Development & IT är en nordisk organisation med anställda i fyra länder under gemensam ledning. Fokus för organisationen är att leverera värde till NCC genom optimerade leveranser till verksamheten samt att vara innovativa och driva digital transformation.

Till vår organisation söker vi nu en Applikationsansvarig inom området ”Financial Applications”. Rollen innebär att du har det övergripande ansvaret för leveransen för de definierade tjänsterna till verksamheten i enligt med överenskomna servicenivåer. Detta omfattar bland annat tjänsternas tillgänglighet, underhåll och utveckling, processupport, budgetering och uppföljning av SLA:er samt att säkerställa compliance och IT-säkerhet.

Group Operations Development & IT genomgår just nu en förändringsprocess där syftet är att börja leverera IT som en tjänst till verksamheten. Som Applikationsansvarig kommer du ha en nyckelroll i att leverera tjänsterna inom Financial Applications. Rollen innebär ett tätt samarbete med både verksamhet och leverantörer och kräver fallenhet för koordinering såväl som förmåga att bygga relationer. Tjänsten ställer krav på hög servicenivå, god planeringsförmåga, flexibilitet och självständighet.

Din bakgrund

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha erfarenhet från Service Management eller Application Management och ha lett utvecklings- och underhållsarbete. Vi tror att du har en akademisk examen eller liknande inom IT och har god kunskap om arbetsprocesser inom stora företag. Du pratar och skriver flytande på både engelska och svenska, eftersom många av våra kollegor och leverantörer är utanför Sverige.

Dina egenskaper

För att lyckas i rollen som Applikationsansvarig har du förmåga att skapa bra relationer med andra och du inger förtroende. Du levererar med kvalitet, har högt kundfokus och trivs i en varierad miljö med olika förutsättningar.

NCC erbjuder

NCC erbjuder en organisation med goda värderingar, ett starkt fokus på hållbarhet och en stark vilja att lyckas. Detta har bidragit till att vi har många nöjda medarbetare. Vi är stolta att kunna erbjuda våra anställda stora möjligheter till utveckling i en spännande arbetsmiljö. NCC är ett företag som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Ansökan och upplysningar

I denna rekrytering samarbetar NCC med Experis. Frågor om tjänsten besvaras av Anki Snis, rekryteringskonsult på Experis, 08-508 954 53, anki.snis@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se samt koppla mot tjänsten.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Ansök Sista ansökningsdag: Snarast  

Jobb ID: 23035

Kontaktinformation

Ann-Catrine Snis Telefon +46 8 508 954 53 Ann-Catrine.Snis@se.experis.com  

Välkommen att kontakta vår tekniska support via e-post:
info@se.experis.com eller på telefon 020- 725 725.

Vi har öppet vardagar 08-17.

Liknande jobb

Liknande jobb