EUC i Kvänum söker Utvecklingsingenjör med inriktning programmering

Plats
Västra Götalands län, Skövde, Skara, Falköping, Tidaholm, Lidköping, Götene, Vara, Tibro
Annonserat
den 17 maj 2017
Stängs
den 11 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

ElektronikUtvecklingsCenter i Västra Götaland (EUC) startade våren 2003 på initiativ av Asko Cylinda (Asko), PM Luft (Swegon), Electrolux, LVI-Produkter och Elektromekan. EUC drivs i form av en ekonomisk förening och verkar som en gemensamt ägd resurs- och utvecklingsavdelning. Föreningen har idag 15 medlemmar, däribland återfinns bland andra grundarna Asko, Swegon och LVI-Produkter. Vårt uppdrag är att förse medlemsföretagens organisationer och projekt med kompetens och resurser inom teknikutveckling. Vi utvecklar elektronik, programvara och mekanik för medlemsföretagens produkter och finns med hela vägen från idéstadiet till serietillverkning. EUC är också ett forum för erfarenhets-, informations- och kunskapsutbyte och är som företeelse sedan starten 2003 fortfarande unik i Sverige.

Läs mer på www.euc-vgot.se/

Arbetsbeskrivning

Som Utvecklingsingenjör kommer du att ansvara för egna projekt från start till mål - där det ställs krav på rutiner, eget initiativ och ansvar. Du har ett individuellt ansvar för varje utvecklingsprojekt samtidigt som kollegorna alltid finns närvarande som stöd och bollplank. Arbetet innebär problemlösning på hög nivå där det gäller att identifiera kundens problem, hitta lösningar och utveckla motsvarande programvara. Alla projekts drivs i nära samarbete med kunden. Resor i tjänsten förekommer då projekten helt eller delvis kan utföras på plats hos kunden/medlemsföretagen, vilka i regel återfinns i Västra Götalands regionen.

Tjänsten är placerad i Kvänum.

Vem är du?

För att passa i rollen som Utvecklingsingenjör har du relevant högskoleutbildning inom teknik, programmering, systemvetenskap eller liknande. Du har goda kunskaper inom mjukvaruutveckling och gärna med inriktning mot inbyggda system. Vi ser helst att du har ett par års praktiskt erfarenhet av programspråk som till exempel C, C++ och Java. Erfarenhet av Embedded Linux, QT, kommunikationsprotokoll som Modbus/CAN-bus och applikationsservrar är meriterande. Kunskap kring Matlab och Labview är en tillgång.

Du har ett stort tekniskt intresse och är en driven problemlösare. Du är noggrann, tar egna initiativ och stort ansvar i ditt arbete. Du har ett vänligt och glatt bemötande mot såväl kunder som medarbetare.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Elektronikutvecklingscenter i Västra Götaland (EUC) med Experis, en del av ManpowerGroup. Du söker tjänsten via länken på denna sida med registrerat och uppdaterat CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Julia Sahlberg på telefon 0500-44 62 49 eller e-post julia.sahlberg@se.experis.com.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11 juni 2017.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb