CGI

HR-administratör, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 maj 2017
Stängs
den 3 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu en driven HR Service Consultant för tillsvidareanställning till vårt team.

Du kommer att arbeta inom vårt lokala HR Member Service team (HRMS) som är en del av vår globala HR-organisation och supportera verksamheten med HR-relaterade frågor och transaktioner.
Det innebär bland annat att hantera ärenden och frågor som inte kan skötas genom Self Service och som har en koppling mot svenska lagar och kollektivavtal vilket gör att det är svårt att hålla standardsvar på frågorna. Ärenden hanteras främst genom vårt ärendehanteringssystem men även via telefonkontakt. Vår HR-avdelning består totalt av 18 medarbetare och hos oss kommer du att få en bred inblick i HR-arbetet. En viktig del i rollen är att bidra i olika projekt och arbeten tillsammans med HR Business Partners samt supportera i olika HR-administrativa uppgifter.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade och detta gör att du snabbt kommer att bli ”en i gänget”. Du har en kandidatexamen från en PA-utbildning eller liknande samt några års erfarenhet av HR-administrativt arbete. Då rollen kombinerar administration och service är det viktigt att du är en god administratör, har god samarbetsvilja, samt är strukturerad och kommunikativ. Du är flexibel och tycker det är kul och utmanande att förutsättningar förändras under tiden. Vi tror att du har en naturlig förmåga att hitta lösningar, är självgående och att du alltid levererar med hög kvalitet.

Det är meriterande om du har erfarenhet från HR Service Center/supportarbete samt behärskar engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i Excel.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För mer information, kontakta gärna:
Rose-Marie Gustafsson, rose.marie.gustafsson@cgi.com.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Administrative Support
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Microsoft Excel
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb