CGI

Verksamhetskonsult Debitering Treserva, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 18 maj 2017
Stängs
den 21 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Treserva är ett modernt och framgångsrik omsorgssystem, med inriktning mot Sveriges kommuner.
Treserva omfattar individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet.
Inom vår enhet, Welfare Management Software (WMS), finns idag ett 90-tal personer och vi söker nu en verksamhetskonsult med inriktning mot Debitering. Det handlar om debitering av avgifter till den enskilde brukaren inom den kommunala verksamheten. Du kommer kunna stödja kommunerna i processen från konfiguration i Treserva utifrån kommuntaxor till granskning av avgiftsfakturor.

Vi vill utifrån din yrkesbakgrund skräddarsy en roll inom konsultverksamheten där vi på bästa sätt använder dina kunskaper och erfarenheter. Du har möjlighet att själv påverka dina arbetsuppgifter utifrån konsultrollen. Som nyanställd erhåller du alltid en mentor som ger dig stöd under introduktionsfasen.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som WMS är en mindre sammanhållen gruppering där vi har en enastående sammanhållning och gott arbetsklimat. Vi har en arbetsgrupp med en spännande mix av erfarna och nya medarbetare.Som verksamhetskonsult fokuserar du på våra kunder. Du kommer att arbeta med införandeprojekt genom alla dess faser. Från initiering och planering tills en kund har gått i drift. Du kommer också arbeta med och ta fram nya konsulttjänster, både till nya och befintliga kunder. Arbetsuppgifterna handlar bland annat om att hålla i utbildningar, stödja i hur Treserva kan konfigureras och vara en rådgivare och bollplank till våra kunder kring hur de kan utveckla och effektivisera sin verksamhet på bästa sätt.

Allt arbete sker i projektform, både internt och tillsammans med våra kunder. Uppdragen utförs till stor del på plats hos kunden, men vi genomför även en hel del aktiviteter på distans.
Du får ett spännande och varierat jobb med goda utvecklingsmöjligheter.

Att stimulera din affärsmässighet är givet. Inom CGI ger vi individen stort eget ansvar och månar om ett arbetsklimat som kännetecknas av teamkänsla och gemenskap. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till varandra. Du får arbeta i en dynamisk organisation där du får chans att träffa många olika kunder, men även hjälpa till att utveckla vår egen verksamhet genom att skapa nya tjänster och erbjudanden. Viktigt är att du kan förstå och sätta dig in i kundens behov och processer för att kunna stödja kunden i införandet och den dagliga verksamheten med hjälp av vårt IT-system, Treserva.

Tjänsten medför resor inom Sverige då våra kunder är utspridda i hela landet. Placeringsort kan diskuteras.Du ska ha arbetat i en eller flera kommuner och ha kunskap om debitering inom den kommunala verksamheten. Du har en god förståelse för hur IT-system fungerar och ska också ha arbetat med och vara insatt i vårt system Treserva och hur det konfigureras. Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning, som socionom eller motsvarande, detta är dock inget absolut krav.

Du har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du är en självständig lagspelare som är lyhörd för kundens och företagets mål. Du är strategisk och analytisk i ditt tänkande men kan även jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift.

För mer information kontaktar du;
Monica Hennum - tfn +46 (0) 767 64 2 377.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Analytical Thinking
  • Business Analysis
  • Communication (Oral/Written)

Liknande jobb

Liknande jobb