Affärsutvecklare - Uminova Innovation

Plats
Umeå, Västerbotten
Annonserat
den 18 maj 2017
Stängs
den 8 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi har något stort på gång: Umeå och regionen har en växande och hungrig startupscen som bubblar av idéer och entreprenörsanda.

Uminova Innovation är en företagsinkubator i Umeå som rankats som en av landets främsta. Vi hjälper människor med goda idéer och stora ambitioner att bygga upp hållbara, växande företag. Med hjälp av våra metoder, en välutrustad verktygslåda och genvägar till rätt kontakter blir startup-resan snabbare och säkrare. Våra medarbetare är engagerade och snabbfotade, och jobbar tillsammans för att bygga en community som ger bästa möjliga grogrund för våra entreprenörer och startups.

Nu är vi på jakt efter en affärsutvecklare, som går igång på att hjälpa startups och techbolag. Är det du?

Hur ser din arbetsdag ut?

Din uppgift som affärsutvecklare blir att fånga upp de allra bästa idéerna. Du stöttar entreprenörer och bolag längs hela vägen, från idén på en servett till att kicka ut flygfärdiga bolag från inkubatorn. att stegvis utveckla en produkt eller tjänst som matchar kundernas behov; hitta personer till teamet; och säkra finansieringen av startup-resan. Målgruppen är personer som vill utveckla sina idéer och innovationer till framgångsrika bolag, gärna globalt.

När du har landat i rollen hanterar du 10-20 idéer/bolag parallellt. Du driver även interna projekt och deltar på mässor och i nätverkande sammanhang. Rollen är omväxlande och arbetsuppgifterna varierande.

Vem trivs här?

Du tar dig tid att lyssna, och kan omsätta visioner till praktik. Med hjälp av dina kunskaper och erfarenhet inom teknik och affärer har du goda förutsättningar att förstå hur nya affärsidéer och forskningsresultat kan skapa nya eller förändra befintliga marknader. Vi ser gärna att du är civilingenjör eller motsvarande, och att du har ett intresse av hur nya idéer och forskningsresultat kan nå en marknad. Kanske har du själv varit med på en resa med ett startup. Vill du bidra till vårt arbete? Välkommen till ett gäng av engagerade och sköna personer med en gemensam drivkraft – att se entreprenörer lyckas. Om du delar våra värderingar, engagerar dig i laget och längtar efter entreprenörer som siktar högt och satsar stort kommer du att trivas med oss.

Intresserad?

Ansök så snart som möjligt, och senast den 8 juni. Har du frågor angående tjänsten kontakta rekryteringskonsult Marlene Vikström 070-420 85 00.