CGI

Teletekniker, Kiruna

Rekryterare
CGI
Plats
Kiruna
Annonserat
den 19 maj 2017
Stängs
den 1 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi behöver nu förstärka vårt team i Kiruna med fler duktiga medarbetare.
Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra kollegor i våra åtaganden.

Som teletekniker på CGI kommer du att ingå i ett större team som arbetar med anläggning av tele, fiber, datanät samt trådlösa närverk. Du kommer också att arbeta med drift och underhåll av befintliga nätverk samt system som CCTV och kommunikationsradio. Det viktigaste för oss är att du är drivande, ansvarstagande, strukturerad och har helhetssyn. Du har förmåga att dela med dig av dina färdigheter till dina kollegor och har en vilja och ambition att leverera med bästa kvalitet!
Gruppen du kommer tillhöra har mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag ute hos kund.

Personlig utveckling prioriteras av oss. Hos oss får du vara med att förverkliga vår gemensamma dröm, vilken är att bygga ett företag som vi alla kan vara stolta över!
Du erbjuds en personlig karriärplanering som gör att du har möjlighet att styra din karriär mot en expertroll inom ett visst område och inom kompetensområden som kompletterar rollen med exempelvis branschfokus och ledarutveckling.

Vi söker dig som är nogrann, flexibel och duktig på att ta initiativ.
Vi erbjuder dig ett spännande arbete inom tele och infrasturktur med trevliga medarbetare där underjordsarbete förekommer.

Vi söker dig som har B-kort samt kunskaper inom följande områden:
• Teleinfrastruktur
• Fiberarbeten
• Datanät

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som servicetekniker inom någon/några av ovanstående områden och är öppna för såväl juniora som seniora personer med intresse för ovanstående.
Extra meriterande är om du har kunskap om fibersvetsning att du innehar C-kort samt har underjordsvana.

För mer information kontakta:
Åsa Asp, +46 70 632 52 15.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Mining
  • Network
  • Telecommunications