Windows Operating System Administrator sökes för uppdrag i Östersund

Rekryterare
Iron Mountain
Plats
Östersund
Annonserat
den 18 maj 2017
Stängs
den 22 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Experis arbetar med rekrytering och konsultverksamhet inom kvalificerad kompetens, från chef- och ledningsnivå till specialistfunktioner inom framför allt Engineering, IT, Finance och Executive. Experis har årligen cirka 1 600 konsulter ute i uppdrag över hela landet. Vi finns på över 50 kontor runt om i Sverige och är en del av ManpowerGroup. Experis hjälper kunder och kandidater att möta utmaningarna med the Human Age, där kampen om talanger och kompetenser ökar stadigt. Med en tydlig differentiering arbetar Experis genom vårt Research and Sourcing Center med att attrahera efterfrågad kompetens för att möta våra kundernas ökade efterfrågan på kompetens och innovativa lösningar. Experis unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra konsulter.

 

Vi har ett behov av en Windows Operating System Administrator för uthyrning till vår kund Iron Mountain med placering i Östersund.

Start är omgående enligt överenskommelse och uppdraget pågår sedan i 6-8 månader. 

Vi söker dig som har minst 6-års erfarenhet av att hantera stora Windows-miljöer med Data Centre Support (Smart-hands).

Vidare har du goda kunskaper inom: 

  • Windows OS Administration and Support 
  • SAN Storage Administration and Support
  • Backup Administration and Support 


Vad kan vi erbjuda dig?

Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan dessutom erbjuda dig: 

  • Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö.
  • Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag.
  • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
  • Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis eftersträvar mångfald

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansöka och kontaktperson

Du söker tjänsten via ansökningslänken snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan angiven ansökningstid gått ut. Så länge annonsen ligger ute är den dock inte tillsatt.  

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Backman, konsultchef på Experis och Manpower, via telefon: 063-576663 eller e-post: Karin.backman@manpower.se (vi undanber oss dock ansökningar per mejl). 

Välkommen med din ansökan!

Följ oss gärna på sociala medier.
Facebook: Manpower Östersund, Instagram: manpowerostersund

 

Liknande jobb

Liknande jobb