Junior Java Developer / Experis IT i Karlskrona

Rekryterare
Experis
Plats
Blekinge län, Karlskrona
Annonserat
den 22 maj 2017
Stängs
den 9 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en snart nyexaminerad systemutvecklare och vill starta upp din IT-karriär på ett internationellt företag inom telekombranschen och få goda utvecklingsmöjligheter? Som Experis Young-konsult får du ett bra startskott på karriären och du arbetar hos vår internationella kund i Karlskrona. Varmt välkommen med din ansökan

Junior javautvecklare, back end-utvecklare, software developer, young potentials, development, systemutvecklare,  information technology, IT, Java, programmer, programmerare, j2e, j2ee, jee, telecommunication, telekommunikation


Arbetsbeskrivning

För att trivas i rollen ska du ha ett brinnande intresse för programmering i Java och ha som målsättning att utvecklas och få en lovande karriär. 

Experis Young är ett koncept där du som är nyutexaminerad med ingen eller lite erfarenhet ges möjlighet att visa din potential och utvecklas i ett internationellt och världsledande företag, med goda möjligheter till en lovande karriär. Detta med extra stöd från din konsultchef på Experis.

Företaget du kommer arbeta på har tjänster och multimedialösningar i över 180 länder inom telekommunikation, vilket ger dig en stor chans att jobba både internationellt eller i internationella projekt. Du kommer att jobba tillsammans med dina kollegor och utveckla framtidens teknologi inom telekommunikation.

Vid ett personligt möte kommer du få mer information om det specifika uppdraget och företaget det gäller. ​

Vill du veta mer om Experis Young? Se följande film: 
 

Arbetstider:   Måndag - fredag - Kontorstid
Uppdragslängd: Långsiktigt - minst 6 mån med god chans anställninga direkt hos kund
Omfattning:  100 %
Ort:  Karlskrona

Vem är du?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller arbeta som underkonsult hos oss på Experis.

Vi söker dig som har goda kunskaper inom Java SE (gärna Java EE) och Unix/Lunix

Du har en högskoleutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande och du talar och skriver engelska flytande.

Till detta uppdrag söker vi dig som är en innovativ person som ständigt strävar efter att utvecklas. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och som trivs med att arbeta i ett högt arbetstempo. Du har förmågan att analysera och lösa problem både själv eller med hjälp av andra. 

Personliga egenskaper:

  • Analytisk
  • Problemlösande
  • Kreativ
  • Kommunikativ
  • Positiv
  • Utåtriktad
  • Social
  • Hjälpsam

Framförallt älskar du att programmera och att arbeta i ett team!

Varför jobba hos Experis?  

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan  

Välkommen att kontakta Kandidatspecialist Stina Johansson på stina.johansson@se.experis om du har frågor om Experis IT och Experis Young.
Ansök via länken bredvid och bifoga ditt CV. Urval kommer att ske löpande - sök därför tjänsten
så snart som möjligt. Ser fram emot din ansökan! 
 

Liknande jobb

Liknande jobb