Scania IT

Sales IT söker senior utvecklare inom CRM

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 23 maj 2017
Stängs
den 26 juni 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Scania genomgår just nu en omställning från tillverkare av tunga fordon till att bli en leverantör av transportlösningar där IT är en av de avgörande delarna i den här omställningen. Avdelningen Sales IT arbetar med att leverera IT till Scanias försäljningsprocess och Corporate Relations. Vi är idag ca 150 medarbetare (av ca 1400 inom Scania IT) som arbetar med arkitektur, utveckling, underhåll, support och planering. Våra system används över hela världen på över 70 marknader med väldigt olika förutsättningar. Vi skapar ett arbetsklimat som är kreativt och innovativt där vi är inne i en spännande förändringsresa med en ny organisation baserad på självorganiserande agila team, ständiga förbättringar och ansvarskänsla för det vi levererar vilket vi gör genom att arbeta nära den verksamhet vi stöttar.


Dina arbetsuppgifter
Vi är inne i en spännande utrullningsfas där vi implementerar en gemensam global lösning för Scania CRM till marknader globalt. Du kommer att ingå i vårt CRM team och ditt huvudsakliga fokus ligger på att utveckla och skapa lösningar för vår globala template. Det är en varierad roll där du kan delta i allt från design av lösning, integrationer till andra system, implementation av kod till driftsättning. Du kommer att arbeta nära utvecklingsteamet och vår produktägare.
 
Din profil
Vi söker dig som gillar utmaningar och är van att arbeta med teamleveranser med fokus på kvalitet och mot uppsatta mål. Du är en lagspelare, prestigelös och lösningsorienterad. Vidare tror vi att du som person är självständig, handlingskraftig och lyhörd. Vi har löpande samarbete med en globalt utspridd verksamhet vilket medför många kontaktytor och samarbetsformer. Du behöver därför vara en god kommunikatör, tycka om att samarbeta med andra människor och ha en stark social förmåga.
 
Vi ser att du har arbetat 3-5 år inom området. Du har god kunskap inom det agila arbetssättet och behärskar följande:
  • .Net Framework C#
  • JavaScript (Angular,JQuery)
  • Microsoft Dynamics 365 – On premise or Online 
Det är även meriterande om du har kunskaper inom följande områden:
  • T-SQL
  • MSSQL 2008+
  • SSRS (Sequel Server Reporting Services)
  • SharePoint
  • CRM Mobility
  • Windows Server 2008+

Du har sannolikt en akademisk examen och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
 
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

 
Ytterligare information
Kontakta gärna Johan Hedsäter (tf. Gruppchef), 08-553 529 35 eller Sandra Rosengren (Recruitment Centre), 070-554 05 97.
 
Ansökan
Din ansökan innehåller CV och ett personligt brev där du berättar vad som är viktigt för dig och vad du brinner för. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden.

 
Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20172353 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.
 

Liknande jobb

Liknande jobb