Projektledare/Kravanalytiker till Helsingborgshem

Rekryterare
Helsingborgshem
Plats
Helsingborg
Annonserat
den 23 maj 2017
Stängs
den 3 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi vågar, vi utvecklar och vi bryr oss - gör du? Då kan du vara Helsingborgshems nya Projektledare/kravanalytiker Vill du vara en del av vår IT-sektion och delaktig i utvecklingsarbetet att modernisera arbetssätt, processorientera verksamheten och implementera värdeskapande digitala rutiner, i så fall är detta arbetet för dig.


I rollen kommer du att identifiera, utveckla och implementera förändringar och vara delaktig i att införa nya arbetssätt i verksamheten med stöd av IT som bidrar till effektivisering och bättre stöd i verksamhetsprocesser och system kopplat till användarnas och kundernas behov på både kort och lång sikt.

Vi behöver därför en dedikerad medarbetare som kan driva, samordna och företräda verksamheten i krav-, process- och verksamhetsutvecklingen inom ramen för projekt. Du har det övergripande ansvaret för lösningen och implementationen av IT-stöd i projekt.

Du ansvarar för framtagning av projektplaner utifrån projektdirektivet. Det är du som prioriterar och delegerar projektens aktiviteter till projektmedlemmarna, som samverkar och beställer av leverantör i projekt och som säkerhetsställer överlämning och support av projektets resultat.  Du kommer att ansvara för att projekten håller uppsatta mål, tid- och kostnadsramar, ansvara för krav- och förändringshantering inom projekten och rapportera status, risker och avvikelser till chef och styrgrupp. Du kommer dessutom lägga stort fokus på kravanalys och underlag för upphandling.

Egenskaper & Erfarenheter

Som person är du positiv och leveransfokuserad med stor passion för projektledning och digitaliseringsprojekt.  Du har lätt för att ta människor och kommunicerar obehindrat på alla nivåer - både innanför såväl som utanför organisationen. Vidare är du driven, jordnära och flexibel med stor arbetskapacitet och förmåga att få saker och ting gjorda på ett effektivt och strukturerat sätt.

Förutom tydliga mål och konkreta resultat, drivs du av att vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor. Eftersom kravställning och en förmåga att ibland behöva lyfta blicken ingår i ansvaret, krävs en stark analytisk förmåga och stor passion för utveckling och förändring.

Utöver högskoleutbildning ser vi gärna att du har något- eller några års erfarenhet av projektledning, kravställning och verksamhetsutveckling eller liknande roll kopplad till utveckling av IT-stöd och processutveckling.

Vi erbjuder

Hos oss kan du se fram emot en spännande resa, där du är med och bygger en attraktiv stad, men också kan påverka och utveckla den bekymmersfria arbetsdagen för våra medarbetare. Detta i en prestigelös, familjär miljö med engagemang och hjärta. Hos oss finns möjlighet att påverka, vara del i ett starkt team med varierande arbetsformer, arbetsuppgifter och med goda utvecklingsmöjligheter.

Kontakt

I denna rekrytering jobbar vi med Experis IT och rekryteringskonsulter; Igor Micanovic, igor.micanovic@se.experis.com alt. 040 665 61 44 och Sophie Dalebjer, sophie.dalebjer@se.experis.com alt. 040 660 63 33.

Liknande jobb

Liknande jobb